horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 18. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag velger du å jobbe praktisk hvis du kan. Du liker å se hvordan ulike oppgaver vokser frem, og nå får du også tålmodighet fra Tyren, noe som hjelper deg med å fullføre prosjektene du har startet på, noe som vanligvis kan være litt utfordrende for deg. Kvelden blir interessant og lærerik.

Tyren 20/4-20/5

Også torsdagen fokuserer mer på fysisk aktivitet. Denne dagen handler også om å bygge tillit og skape kontakter. Du viser en herlig kombinasjon av store visjoner og praktisk utførelse. Kvelden byr på en annerledes opplevelse.

Tvillingene 21/5-20/6

Dette blir en minneverdig dag. Ikke bare byr den på en ganske uvanlig overraskelse, du møter også på en person som du trodde var borte fra livet ditt for alltid, og det vekker sterke følelser i deg. Dette møtet kan være både positivt og negativt.

Krepsen 21/6-22/7

I dag blir du tvunget til å jobbe i en situasjon som du vanligvis ikke er komfortabel med i det hele tatt. Til overraskelse for mange av vennene dine, fullfører du denne utfordringen på en ansvarlig og moden måte. Du viser at du kan være den voksne i en vanskelig situasjon.

Løven 23/7-22/8

I dag er det ekstra viktig å stå opp for dine meninger. Du har mange rundt deg som ønsker at du tar hensyn til dem, så hvis du vil skille deg ut fra mengden, bør du være bestemt. På kvelden kan en slektning eller venn be deg om råd angående en økonomisk sak.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag senker du tempoet betydelig, enten du jobber eller har fri. Hvis du har muligheten, er du utendørs og jobber i hagen. Du har en nærhet til naturen som får deg til å føle deg mer levende når du får muligheten til å se hvordan ting vokser og tar form. Du elsker å dyrke.

Vekten 23/9-22/10

I dag er det familien og dine nære som står i fokus. Du tilbringer så mye av dagen som mulig med dine kjære, men du vil også ha tid til andre aktiviteter som en hobby eller kanskje til og med en spontan shoppingtur. Det virker som om du vil fornye deg selv før sommeren.

Skorpionen 23/10-21/11

På torsdagen gjør du et ærlig forsøk på å tilgi en person som har gjort feil. Du kan være veldig langsint når du viser den siden av deg selv, og det er ikke en egenskap du setter pris på hos deg selv. Ettermiddagen ser ut til å kunne by på en leken aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du kan oppleves som lite pragmatisk denne torsdagen, noe som vanligvis ikke assosieres med den glade, drømmende Skytten. Du står med begge føttene på jorden og unngår å ta forhastede beslutninger. Når du planlegger for fremtiden i dag, gjør du det på en ganske firkantet måte.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er uvanlig stresset denne torsdagen. Det kan være sykdom eller annet fravær som fører til økt arbeidsbelastning. Prøv å ta én ting av gangen og unngå stress. På kvelden planlegger du for helgen, du har mange morsomme ideer.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag synes du at du har sett og hørt nok, nå vil du vise hvordan tankene og refleksjonene dine passer inn i helheten. Du kan møte personer som synes du er litt for rask i vendingene. Prøv å ikke irritere deg over dem, men vær overbevisende om hvorfor du har rett.

Fiskene 19/2-20/3

I dag bestemmer du deg for å legge mye av det negative i livet ditt bak deg og begynne å fokusere på det som er positivt i stedet. For deg handler det i stor grad om et bevisst valg. Kvelden blir morsom og utfordrende, du tester grensene dine på ulike måter.

Powered by Labrador CMS