horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 18. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

På torsdag befinner du deg i en utfordrende situasjon der du blir presset inn i noe du ikke er komfortabel med. Du blir nødt til å ta en beslutning som du føler du ikke har tilstrekkelig grunnlag for. Det positive er at du er i stand til å vurdere situasjonen og ta beslutninger til tross for usikkerheten.

Tyren 20/4-20/5 

Det er en konflikt på jobben som er i ferd med å eskalere, og du synes det er litt morsomt å observere den på avstand. Du ønsker ikke å blande deg inn, men det betyr ikke at du vil være uvitende om hva som skjer. Tyren er veldig nysgjerrig. Kvelden blir interessant og informativ.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag står mye på spill. Du vil bevise noe ikke bare for deg selv, men også for andre som du ønsker å imponere. Dette kan dreie seg om alt fra arbeidsoppgaver til en form for konkurranse. Kvelden blir interessant og langvarig.

Krepsen 21/6-22/7 

Torsdag byr på morsomme opplevelser og kanskje noen interessante møter. Mye av denne dagen handler om mennesker og relasjoner. Du er i ferd med å bygge opp et ytre nettverk og en indre krets, noe du viser i dag. Hele dagen er du både fokusert og sosial på samme tid.

Løven 23/7-22/8 

Hvis du vil få mest mulig ut av denne dagen, bør du være åpen og legge bort fordommene dine. Dette er en dag der du lærer av personer som du instinktivt ikke liker eller opplever som fremmede. Ved å ha en åpen holdning vil du se ting på en ny måte.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag starter du kanskje en krangel ubevisst. Du er sint og trenger noen å lufte irritasjonen på. Pass bare på at du ikke velger et uskyldig offer for frustrasjonen din. I løpet av dagen venter det nyheter om en reise og ferie. Disse nyhetene kan endre noen av planene dine.

Vekten 23/9-22/10 

Dagen handler om valg, men bare gode valg og beslutninger. Alt er til din fordel, det gjelder bare for deg å vurdere hva som er mest gunstig for deg både på kort sikt og på lengre sikt. Ta gjerne med en venn, de kan få deg til å se på "problematikken" litt annerledes.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er et lidenskapelig tegn, og du kaster deg gjerne inn i prosjekter eller aktiviteter som appellerer til denne siden av deg. I dag kjemper du bokstavelig talt for noe du tror på, men dine kollegaer eller sjefen din kan ikke se den samme potensiale. Kvelden blir spontan og hyggelig.

Skytten 22/11-21/12 

I dag skal du lytte til kroppen din. Hvis den sier at du skal bli hjemme og hvile, bør du gjøre det. Verden går ikke under fordi du er syk i noen dager. Det meste kan utsettes, og det som ikke kan utsettes, kan noen andre gjøre i stedet. Unn deg følelsen av å kunne lytte til deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du står overfor et dilemma. Du har fått et veldig fristende tilbud, men du vet at hvis du sier ja, må du avstå fra noe du har lovet en venn å gjøre. Ditt ønske om å prøve dette står i konflikt med din lojalitet og pliktfølelse. Dette blir ikke et enkelt valg.

Vannmannen 20/1-18/2 

Denne torsdagen begynner du å planlegge reisen din litt nærmere. Det kan være noe du gjør selv, men mest sannsynlig har det å gjøre med jobben din, og derfor må du samarbeide med andre som også er involvert i samme prosjekt. Kvelden handler om en familieanliggende.

Fiskene 19/2-20/3 

Torsdagen byr på mye nytt, og du suger det til deg som en svamp. Den seneste tiden har vært ganske monoton på arbeidsplassen din. Det har ikke skjedd så mye, og nå som du får sjansen til å prøve litt nye oppgaver, kaster du deg over dem. I dag får du nyheter om en venn.

Powered by Labrador CMS