horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 17. august

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På torsdagen har du mange oppgaver som krever at du opptrer med en viss pondus. Akkurat i dag er ikke selvtilliten din på topp, så du må kjøre den klassiske "fake it until you make it"-metoden. Kvelden handler om å ta vare på øyeblikket og ikke gruble for mye på fremtiden.

Tyren 20/4-20/5 

Du har litt dårlig samvittighet for oppførselen din i går. Spørsmålet er om du velger å fortrekke handlingene dine eller om du kan være stor nok til å be om unnskyldning, selv om det stikker litt i stoltheten din. Kvelden blir annerledes og byr på en fysisk utfordring.

Tvillingene 21/5-20/6 

I løpet av torsdagen prøver en sjef, en kollega eller en bekjent å utnytte deg, og det får deg til å se rødt. Du har ingenting imot å hjelpe, men da skal det være gjensidig, og denne personen har aldri gjort noe for deg. I dag viser du akkurat hvor sint en Tvilling kan bli.

Krepsen 21/6-22/7 

Ettersom Månens påvirkning ofte forsvinner like raskt som den kommer, er du på topp i dag. Borte er tvil og negative følelser; i stedet ser du fremover med optimisme. Dette blir en morsom dag der du våger å utfordre deg selv mer enn vanlig, både privat og på jobben.

Løven 23/7-22/8 

I dag kommer det jord inn i stjernetegnet ditt som demper den sprudlende energien fra begynnelsen av uken. Du fokuserer mye på detaljer og på å få ting til å stemme, både privat og på jobben. I dag kan en interessekonflikt mellom deg og en kollega oppstå når begge vil gjøre samme oppgaver.

Jomfruen 23/8-22/9

Det kommer mer jord inn i stjernetegnet ditt, og det demper påvirkningen fra ilden. I dag passer det bra å gjøre ting som krever stor nøyaktighet og fokus, som å arbeide med tall og økonomi. Det er også en god dag å ta opp spørsmål som angår din framtid på jobben.

Vekten 23/9-22/10 

Torsdagen handler om å konkretisere ideer og forankre dem hos kollegene og lederne dine. Det blir en produktiv dag der du holder høyt tempo fra begynnelse til slutt. Du har vanligvis litt vanskelig for å konsentrere deg gjennom hele dagen, men akkurat nå får du jordens innflytelse i stjernetegnet ditt, og det hjelper deg. Kvelden bringer nyheter.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag tenker du praktisk, og du ønsker å jobbe organisert. Derfor passer det godt å jobbe med tall og økonomi, det er struktur i det, og det får deg til å fokusere på én ting av gangen. Denne dagen handler også om et møte med en person som kan være vanskelig å håndtere.

Skytten 22/11-21/12 

Det virker som om du går et kurs eller utdanning av noe slag, eller så er du i ferd med å lære deg nye oppgaver på jobben. Denne dagen handler om å samle kunnskap, men også om møter med nye mennesker. Du elsker variasjon, så dette er definitivt din dag.

Steinbukken 22/12-19/1 

På torsdagen blir din fysikk satt på prøve, og som vanlig når du blir utfordret på denne måten, blir du litt nervøs. Det som imidlertid er overraskende, er resultatet du leverer. Du vet at du er i relativt god form, men dette overstiger forventningene, til og med for deg. Kvelden handler om god mat og kos hjemme.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag føler du deg bedre, men du er langt fra toppformen. Lytt til kroppen din og ta det med ro. Vær spesielt forsiktig med å unngå stress hvis du jobber. Risikoen er stor for at du vil føle deg dårligere igjen hvis du blir stresset. Kvelden bringer interessant informasjon og hyggelige nyheter.

Fiskene 19/2-20/3 

Det ser ut til at du er kalt inn til et større eller mindre møte på jobben i dag. Dette bekymrer deg fordi du vet at møtet handler om endringer, og du er redd for at det vil påvirke din hverdag. Det er ingen vits i å bekymre deg for ting du uansett ikke kan påvirke. Fokuser heller på de positive sidene.

Powered by Labrador CMS