horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 16. november

Slik blir din torsdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag jobber du helst hardt fysisk. Du trenger å få være i fred med tankene dine, så du unngår selskap så langt det er mulig. En kollega vil gjerne være rundt deg, og du føler deg småsur når du ber om litt plass. Vær ærlig, det er uansett best i det lange løp.

Tyren 20/4-20/5 

I dag kan du bli nødt til å endre arbeidsoppgaver på kort varsel. Selv om det forstyrrer din vanlige gang, beholder du en positiv holdning og går inn for det. Du vet at det ikke er noe å vinne på å være motvillig. Neste gang kan det være deg som trenger hjelp.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag improviserer du mye. Du handler på impuls heller enn å tenke grundig gjennom ting. Vanligvis går det bra når du følger magefølelsen, men det skader ikke å blande inn logikk og grundige overveielser. Noen ganger er du litt for impulsiv.

Krepsen 21/6-22/7 

Også torsdagen blir en morsom dag som flyr avgårde. Den boblende følelsen fra i går fortsetter, og du føler deg veldig fri. I løpet av denne dagen snakker du mye med en kollega som du synes er tiltrekkende. Selv om du er i et forhold, klarer du ikke å la være å flørte litt.

Løven 23/7-22/8 

Det er varme og herlig fellesskap denne torsdagen. Du strekker deg virkelig for å få alle til å føle seg bra, både ved å ta vare på folk og ved å oppmuntre til fritt tenkning. I dag er det høyt under taket på arbeidsplassen din. Kvelden byr på nyheter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også torsdagen handler om ideer og hvordan du praktisk kan få dem til å fungere. Heldigvis har du en kollega som er bedre enn deg på å strukturere. Dra nytte av deres hjelp og vær ikke redd for å be om praktiske råd. Kvelden blir veldig morsom.

Vekten 23/9-22/10 

På torsdagen setter du dine evner til å kompromisse og få folk til å enes på prøve. Det blir en utfordrende dag, men også en veldig morsom og berikende opplevelse. I dag får du mye støtte fra en ganske ny sjef. Kvelden dreier seg om å være effektiv.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag får du brukt dine talenter og blir den naturlige lederen i et nytt prosjekt. Du er glad for at du er så respektert og at dine kunnskaper blir verdsatt. Du utvikler deg mye denne torsdagen, spesielt hvis du lytter like mye som du snakker.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdagen er du veldig kreativ og gir nesten alt du gjør en kunstnerisk touch. Det er glede i alt du presenterer, men du er også veldig sjarmerende mot alle du møter. Jobber du med forretninger eller mennesker, har du gode forutsetninger for å inngå avtaler eller selge ting.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du fokuserer på å gjøre ting riktig i dag. Det kan være innenfor jobben eller en hobby. Du finpusser teknikkene dine og tester nye ideer. Det blir en dag der du presterer godt, og du er fornøyd med innsatsen din. På kvelden får du oppmuntrende ord fra en mentor eller lærer.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag får du svært gode nyheter som angår økonomien din. Selv om du håpet på dette, blir det enda bedre enn du forestilte deg. Disse nyhetene vil bety at du kan sove bedre om nettene og slippe å bekymre deg så mye for penger.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag føler du deg helt tom for energi. Etter to veldig produktive dager vil du helst gjøre så lite som mulig. Det er bare takket være staheten fra Steinbukken at du klarer å få noe fornuftig gjort i dag. Kvelden vil du gjerne vie til en morsom og variert hobby.

Powered by Labrador CMS