horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 16. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På torsdag forbereder du deg for en virkelig koselig dag. Du prøver å dra tidlig fra jobben hvis du jobber, for du har planer både for ettermiddagen og kvelden. Fokuset denne dagen virker å være på et fritidsprosjekt og dine venner. Det blir en herlig ettermiddag fylt med morsomme aktiviteter. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag blir du irritert på en sjef for vedkommendes manglende evne til å gjøre noe med bemanningsmangel og hopet seg av arbeidsoppgaver. Ellers er det en god dag hvis du klarer å fokusere på å gjøre en ting om gangen, det er når du stresser at du blir dårlig til mote. Kvelden handler om et familiemedlem. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Kanskje er du på kurs eller jobbreise i dag for dagen ser ut til å handle om å lære nye ting og møte nye mennesker. Dette blir en inspirerende dag som får deg til å tenke positivt på fremtiden din. Det er akkurat den energiboosten du trenger for å komme videre. 

Krepsen 21/6-22/7 

Onsdag fikk du et virkelig godt tilbud som du egentlig ikke har råd til å si nei til, men som du samtidig har vanskelig for å presse inn i ditt allerede stramme program. Her gjelder det å vurdere fordeler og ulemper før du kommer tilbake med et svar. 

Løven 23/7-22/8 

Du har satt i gang en masse ting både privat og på jobben under den ildfulle innledningen av uken. Nå er det på tide å få detaljene på plass og å sørge for at helheten fungerer. I dag fokuserer du mye på å fullføre og ordne med mindre, litt mer detaljerte oppgaver. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er endringer på gang på arbeidsplassen din, og det kan handle om alt fra nedbemanninger til omlegging av arbeidet. Hvis du mener at sjefene dine tar feil beslutninger, bør du si fra i dag, dette er sjansen din til å påvirke, så grip den. Kvelden handler om en aktivitet. 

Vekten 23/9-22/10 

Torsdagen dreier seg om nyheter og overraskelser. Det blir en morsom dag der du virkelig nyter livet. Selv om du jobber, smitter ditt solfylte humør av på kollegene dine og skaper en hyggelig og avslappet stemning på arbeidsplassen din. Kvelden byr på spontane gleder. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er en risiko for at du krangler med et familiemedlem i dag. En av dere tar opp et sensitivt tema når den andre ikke er klar for å takle det ennå. Det handler egentlig mest om dårlig timing. En sjef kommer med nyheter som kan snu opp ned på arbeidssituasjonen.

Skytten 22/11-21/12 

Selv torsdagen handler om å lære ting, men mer praktiskt enn teoretiskt. Det blir en interessant dag der tålmodigheten din blir testet gang på gang. Prøv å tenke positivt når du havner i situasjoner med mennesker du ikke liker. Dette er en god måte å lære seg å håndtere ulike typer kolleger på.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag ser det ut til at du jobber i et mer sosialt miljø med mange mennesker rundt deg. Det er spesielt en person du flørter med, og denne flørten lyser opp dagen din og gjør jobben mer interessant. Som singel kan du vurdere å ta flørten et steg videre, du må bare samle mot først.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir det stressende fordi du har lovet en hel del ting, og du kan ikke være på to steder samtidig. Vannmannen er en tidsoptimist, og det er en stor ulempe i dag. Du tror du kan rekke alt du har planlagt når du egentlig bare har tid til å gjøre en brøkdel av listen din.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har fortsatt investeringen i tankene, men i dag fokuserer du på detaljer og å etterforske visse oppgaver som du mangler informasjon om. Dette gjør du i arbeidstiden, og det gir deg dårlig samvittighet, noe som kan føre til at du jobber overtid som kompensasjon.

Powered by Labrador CMS