Dagens Horoskop: Torsdag 16. Januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om å finne tilbake til gamle vaner. Det er så mye nytt i livet ditt akkurat nå, at du ikke helt føler at du henger med. Du har behov for en pause, kanskje en tur i naturen hadde gitt deg litt nye perspektiver.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en intensiv, men ganske bra dag. Du føler deg piggere enn du har gjort på lenge. Har du mulighet, så bør du ta deg en gåtur i lunsjen. Litt miljøbytte kan inspirere deg og få din kreativitet til å blomstre opp igjen.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er lei en kollega som snakker dritt hele tiden. Du har ingenting imot folk som sladrer i ny og ne, men denne personen har tatt sladring til et nytt nivå og gått langt over grensen. Vær ærlig mot kollegaen din, og fortell at du ikke orker å høre mer.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir kanskje ikke helt som du hadde tenkt deg, men den blir både bra og utviklende, i hvert fall for sent fødte Krepser. I dag innser du at du har gått glipp av en venns bursdag, så du prøver å kompensere med noe. Vis vennen din at han/hun betyr mye for deg.

Løven 23/7-22/8

Du er litt lat akkurat nå, og prøver ofte å ta den enkleste veien ut. Du kommer til å merke at det bare blir verre om du tar snarveier. Gjør rett fra begynnelsen av, så slipper du å gjøre unødvendige ting om igjen. En venn gir deg et verdifullt tips i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske fornøyd med et valg du har gjort. Det føles kanskje ikke ut som du hadde håpet, men når du vel har fått tenkt igjennom situasjonen, innser du at det faktisk er bedre sånn her. Kvelden byr på en utfordring.

Vekten 23/9-22/10

Du er ganske overrasket akkurat nå. Du har vanskelig for å fokusere, fordi det hele tiden er en person som smyger seg inn i tankene dine og gjør at du drømmer deg bort. Det er deilig å være forelsket, men kanskje ikke når du skal prøve å være produktiv på jobb.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er nære på å skjelle ut en kollega eller bekjent i dag, men etter nøye ettertanke, holder du tilbake sinnet ditt og prøver å være pedagogisk istedet. Din måte å håndtere slike situasjoner på, gir deg akkurat det resultatet du hadde håpet på.

Skytten 22/11-21/12

Du har behov for å ta innover deg en beskjed du mottar i dag, men du har ingen steder du kan være for deg seg selv og fordøye det hele. På jobb holder du en glad fasade, men når du kommer hjem, kurerer du deg selv i senga, titter på sørgelige filmer og spiser is.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir fysisk utfordrende, men du føler du begynner å finne tilbake til din gamle form igjen. Ikke nok med at ting begynner å sitte som de skal, du har blitt både kjappere og teknisk bedre de siste månedene, noe som er bra i forhold til våren.

Vannmannen 20/1-18/2

Vær bestemt mot sjefen din, gir du denne personen lillefingeren, tar den hele hånda. Dette er en person som ikke er vant med å få et nei og det kommer du til å merke snart. I løpet av ettermiddagen får du en positiv beskjed, som gjør deg både glad og litt nervøs på en og samme tid.

Fiskene 19/2-20/3

Du er utslitt og det hjelper ikke hvor mye du enn prøver å aktivisere deg selv. Du savner en person som alltid fikk deg i godt humør. Denne personen utfordret deg og fikk deg til å bli den beste versjonen av deg selv. Kanskje burde du prøve å ta opp igjen kontakten med denne personen igjen?

Powered by Labrador CMS