horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 15. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På torsdagen blir du irritert på en sjef som kommer med forslag på forslag til endringer. Vanligvis liker du når ting skjer, men akkurat i dag forstyrrer det din rytme når han/hun vil endre ting. Kvelden handler om et familieproblem.

Tyren 20/4-20/5

Det er mye livsglede og fantasi i ditt tegn denne dagen. Selv om du har en del planlagt for denne dagen, nyter du å kunne ha litt fri i måten du organiserer arbeidet ditt på. Kvelden handler om å få muligheten til å uttrykke seg kunstnerisk gjennom en hobby.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag møter du en person som både inspirerer og fascinerer deg. Han/hun har en sterk karisma, og det merkes at folk lytter når han/hun åpner munnen. Dagen blir annerledes, og du lærer mye ved å observere. Kvelden byr på interessante nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

Du lærer mye nytt denne torsdagen, men for å henge med i svingene er det viktig at du er uthvilt og skjerpet. Du pleier å være lærenem når du ikke er trøtt, for da fester ingenting seg. Om kvelden får du en SMS fra en person du ikke har hørt fra på lenge.

Løven 23/7-22/8

I dag står du overfor et vanskelig problem. Du får ros for noe du ikke har gjort, og spørsmålet er om du skal være ærlig eller velge å ikke si noe. Rosen kommer fra en sjef du ofte opplever som vanskelig å imponere, så det betyr ekstra mye når han/hun roser deg.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av torsdagen blir en kollega irritert over at du er så ufokusert. Selv om du er fysisk til stede på jobben, er tankene dine et helt annet sted. Du har så mye som skjer i ditt privatliv akkurat nå at jobben havner langt nede på prioriteringslisten din. I dag møter du en interessant person.

Vekten 23/9-22/10

I dag vurderer du en større investering. Det kan være et prosjekt som har med jobben din å gjøre, men det kan også dreie seg om noe i ditt privatliv. Uansett om det handler om jobb eller private investeringer, er dette en langsiktig plan.

Skorpionen 23/10-21/11

Selv om Skorpionen ikke er like ettergivende som et jordtegn, har du en god hukommelse når det gjelder personer som har gjort feil eller såret deg. Torsdagen handler om å kunne tilgi, og det er lettere sagt enn gjort. Du vet at du ville ha det bedre ved å gå videre, men da må du slippe taket i sinnet ditt.

Skytten 22/11-21/12

Hvis du jobber i en stilling med sommervikarer, kan de kommende dagene være en opplæringsperiode. Det er ofte du som får lære bort siden du er så hyggelig å ha med å gjøre. Selv om du ikke er spesielt pedagogisk eller har tålmodighet, pleier du likevel å være den som er mest likt.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag får du jobbe ganske fritt, og det passer den selvstendige Steinbukken bra. Du er en person som liker å jobbe alene, selv om du gjerne er sosial i pausene. Dagen handler om å finne tilbake til det du brenner for, noe som du har mistet litt av i det siste.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag er det viktig at du er våken. Det vil være detaljer som ikke stemmer, og det gjelder å oppdage dem i tide. Dagen inneholder også en god del møter. Kvelden blir morsom og sosial. Du møter nye mennesker i en annerledes setting.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det mye å holde styr på i hodet. Dagen dreier seg om tall, møter og ulike prosjekter. Selv om dagen på mange måter er givende, er den også veldig energitappende. Om kvelden er du helt utslitt og trenger å gjøre noe morsomt for å koble av fra jobben.

Powered by Labrador CMS