horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 14. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag liker du å jobbe med hendene dine. Du er kreativ og har en fantastisk fantasi. Du unngår kontorarbeid hvis du kan fordi du synes det er kjedelig akkurat nå. Du er også sosial og utadvendt. Den sjarmerende Væren har sjelden vanskeligheter med å finne nye venner. Kvelden ser ut til å kunne bli romantisk. 

Tyren 20/4-20/5 

Denne dagen handler om en reise, men også om å oppdage nye ting. Det kan være en utflukt med jobben for å få inspirasjon, eller kanskje du drar på en weekendtur eller ferie. Uansett dagens aktivitet, er du i strålende humør hele dagen. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv på torsdag jobber du med å endre ting som har gått galt, men også med å starte på nytt med visse prosjekter, men du nærmer deg dem litt mer ydmykt. Du kan til og med be om hjelp fra en mer erfaren kollega. Vanligvis er Tvillingen veldig selvstendig, men i dag innser du at alene er ikke alltid sterkt.

Krepsen 21/6-22/7 

Torsdagen handler om å drømme stort. I dag vet du virkelig hva målet ditt er. Du gir deg inn på noe som i mange av kollegenes øyne er umulig. Ikke for deg, takket være en solid selvtillit og solid kunnskap, kan du vise vei. På kvelden venter nyheter. 

Løven 23/7-22/8 

Selv på torsdag legger du vekt på effektivitet. Du vil ikke stresse inn i helgen, så du sørger for å få gjort så mye som mulig på kort tid. Det blir en god dag der du oppdager nye, positive sider ved deg selv. Kvelden handler om å bevare noen andres hemmelighet. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Jomfruen trives vanligvis best med å jobbe alene, så det kan være nyttig for deg å jobbe i gruppe. I dag blir du tvunget til å tilpasse deg andre mennesker og lytte til deres meninger, noe du kan synes er utfordrende, spesielt hvis de blir lange i sine forklaringer. Kvelden handler om en hobby. 

Vekten 23/9-22/10 

På torsdag lærer du mange nye ting, og du synes det er gøy. Det er litt ekstra gøy at det også involverer mange personer som du ikke har møtt tidligere, det blir en dag full av interessante møter og mye informasjon. Kvelden kan føre til en spontan utflukt. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen har alltid en sterk personlighet, og du skiller deg ofte ut. Noen ganger føler du kanskje at det ville være godt å være en blant mange. I dag er en slik dag da du ikke vil synes. Husk at hvis du prøver å endre deg selv, vil det være du som lider mest. Vær deg selv, du er fantastisk som du er.

Skytten 22/11-21/12 

Du har en rolig, annerledes og utviklende dag å se fram til. Du liker å vise at du er flink til det du gjør, og du har ingen problemer med å kaste deg ut i nye utfordringer. I dag får du litt mer å jobbe med, noe som kan gi deg en bedre base å starte fra, samt at du får bedre selvtillit.

Steinbukken 22/12-19/1 

Torsdagen blir en herlig luksuriøs dag der du kommer bort fra rutiner og kjedelig hverdag. Selv om det blir en del stillesitting denne dagen, sørger du for å gjøre det beste ut av alt. Det blir en dag fylt med latter, morsomme opplevelser og en ny atmosfære.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det blir en stressende, morsom og intens dag å se fram til. Du ligger litt bak med planleggingen, men når du først tar igjen det tapte, føles det bra. Denne dagen handler også om å gjøre ting sammen, enten det er med familie, venner eller kolleger.

Fiskene 19/2-20/3 

Torsdagen begynner med en fin kompliment fra en sjef eller kollega som beundrer deg. Dette blir starten på en god, men samtidig utfordrende dag. Du må være på vakt for å ikke gå glipp av noe viktig. Dagen består av mange møter og mye informasjon som du må bearbeide.

Powered by Labrador CMS