horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 14. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Torsdagen handler om å se fremover og sette nye inspirerende mål for neste år. Det blir en morsom og hektisk dag som flyr forbi. I dag samarbeider du tett med en nær sjef eller kollega. Du merker at dere to kommer veldig godt overens og har mange ting til felles.

Tyren 20/4-20/5 

På torsdagen går du tilbake til gamle arbeidsoppgaver som du ikke har holdt på med på en stund. Det kan oppstå litt forvirring, og du føler deg lett irritert før du har klart å orientere deg skikkelig. Når du har landet i alt det gamle på nytt, letter irritasjonen og du blir din vanlige hyggelige selv igjen.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du effektiv, og det føles godt å komme à jour. Det blir en produktiv dag der du får gjort det meste på listen din. Du får også høre en interessant sladder som omhandler en sjef. Kvelden handler om å være aktiv, gjerne utendørs.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det du som trer frem når et prosjekt trenger en leder. Du synes det er gøy å ta avgjørelser, og du påtar deg gjerne ansvar i ulike situasjoner. Selv om du kanskje ikke er like tydelig som en leder som for eksempel Væren, beveger du deg fra klarhet til klarhet, og du har mange gode ideer.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du en beundringsverdig utholdenhet som gjør at du tar ting ett skritt om gangen med en tålmodighet du vanligvis ikke har. Du har et mål, og du har ingen planer om å gi opp før du når det. En konflikt på arbeidsplassen kan være litt distraherende.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er du litt ekstra følsom, så en samtale fra en venn eller slektning kan få deg til å nærme deg bristepunktet, til tross for at informasjonen du får egentlig ikke er så dramatisk. Omfavn følsomheten din samtidig som du ser på den med logikk, da vil du innse at reaksjonen din kanskje er litt overdrevet.

Vekten 23/9-22/10 

Det er en kollega som ikke bare uttrykker seg klønete, de nærmer seg ofte grensen til å være fordømmende mot andre personer. I dag blir du virkelig sint når de sier noe som er enda mer provoserende enn vanlig. Du markerer misnøyen din ved å distansere deg fra dem.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har påtatt deg mye både arbeidsmessig og privat, så når du får enda en forespørsel, må du si nei, og det liker du ikke. Det er vanskelig for deg å si nei generelt, og å avslå en nær venn er ekstra sårende. Av og til er det bra å gå ut av komfortsonen og gjøre noe som er ubehagelig.

Skytten 22/11-21/12 

I dag havner du i en litt kinkig situasjon. Du har sagt eller gjort noe som kanskje har såret en venn, selv om det var ment som en spøk fra din side. Her gjelder det å akseptere at alle har ulik følsomhet, og faktisk be om unnskyldning selv om du ikke mente noe vondt.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du glad og utadvendt. Denne uken har vært følelsesmessig turbulent, men nå begynner følelsene å roe seg, og du går inn i en mer harmonisk periode. I dag er det gunstig å tilbringe tid med både barn og dyr. Du har en god tilnærming til begge disse gruppene.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du innser at du har en kollega som liker å skryte av seg selv, men som egentlig ikke har kunnskap å støtte seg til. Dette er ikke bare irriterende for deg, det kan også påvirke hele prosjektet negativt. Det er på tide at du markerer overfor denne personen før de tar enda mer plass.

Fiskene 19/2-20/3 

En påvirkning fra Steinbukken gjør deg enda mer sta enn du vanligvis er. Du står fast ved dine ideer og din kurs. Hvis noen prøver å blande seg, blir du sur eller til og med irritert. I dag er det best å ikke prøve å argumentere med deg, du lytter verken til logikk eller oppfordringer. Kvelden blir interessant.

Powered by Labrador CMS