horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 13. juni

Slik blir din torsdag, ifølge stjernene...

Publisert

Væren 21/3-19/4

På torsdag blir du kastet inn i en situasjon der det forventes at du skal ta stilling til ulike spørsmål og tenke veldig raskt. Du imponerer en person du ikke kjenner så godt. De er fascinert av måten du argumenterer på. Kvelden handler om en venn som er i trøbbel.

Tyren 20/4-20/5

Du har endelig funnet en måte å komme inn i en rutine på, og det er du glad for. Denne torsdagen handler om din evne til å bygge strukturer som fungerer både på kort og lang sikt. I kveld handler det om et familiemedlem som trenger litt ekstra omsorg.

Tvillingene 21/5-20/6

En sjef kommer med nyheter som kan endre noen aspekter av din hverdag. Du er ikke helt sikker på hva du liker med dette, men du har bestemt deg for å ikke si noe før du har litt mer kontroll. I dag kan du også få nyheter om et familiemedlem.

Krepsen 21/6-22/7

Torsdag handler om å tenke kreativt samtidig som du er veldig metodisk og praktisk. Siden det er vanskelig å kombinere disse to, kan du henvende deg til en kollega du jobber godt sammen med. Sammen blir dere en uslåelig duo. I kveld handler det om et spennende møte.

Løven 23/7-22/8

På torsdag vil du prøve å være veldig rasjonell. Det ligger egentlig ikke i din natur å tenke med hodet, men du har en tendens til å handle mer på følelser enn på logikk. For deg er dette en nyttig test. Dagen handler også om å bryte regler og teste grenser. 

Jomfruen 23/8-22/9

Du er lei av å måtte tåle kritikk fra en person som ser alle andres feil, men ikke sine egne. I dag tar du bladet fra munnen og legger ikke fingrene imellom. Din kollega blir overrasket over ditt utbrudd og trekker seg tilbake for å slikke sårene sine. I kveld handler alt om å komme seg ut og rundt.

Vekten 23/9-22/10

Du fokuserer mye på å få folk til å føle seg bra akkurat nå. Du innser at når dine kolleger og familie har det bra, blir du selv mer harmonisk. Vekten er veldig følsom for andre menneskers humør. I ettermiddag kan du unne deg noe virkelig luksuriøst.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdag blir en god dag både personlig og profesjonelt. Det meste går på skinner, og du får gjort mye. Denne dagen er du spesielt begeistret for å lære deg nye ting, særlig oppgaver som har med datamaskiner å gjøre. Du begynner å bli glad i teknologi. I kveld handler alt om en hobby.

Skytten 22/11-21/12

I dag treffer du på en person du aldri trodde du skulle se igjen. Siden møtet er uventet, har du garden nede, og du blir mer opprørt enn du vil innrømme. Skytten er flink til å holde en fasade når det trengs, og det er fint å kunne skjule følelsene dine bak en maske av likegyldighet.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om bevegelse. Du kan være på reise, skifte arbeidsmiljø for dagen eller dra ut etter jobb. Uansett hvordan eller hvor du beveger deg, vil hele dagen bli litt av et eventyr der du kan regne med at alt skjer. Vær fleksibel og tålmodig.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag skjer det noe som gjør at de siste bitene i et stort prosjekt endelig faller på plass. Du tar et stort skritt fremover denne dagen, og det føles godt. På det personlige plan er dette en dag da du har lyst til å være sosial med familien. Du planlegger gjerne ulike aktiviteter som dere kan gjøre sammen.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du mindre avhengig av hva andre mener eller hvordan de vil jobbe. Du står fritt til å organisere dagen slik du vil, og det passer deg godt. Dette blir en morsom, men til tider utfordrende dag. En flørt med en kollega kan få tiden til å gå litt raskere, særlig på ettermiddagen.

Powered by Labrador CMS