horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 12. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du har noen ting du må gjennom i dag før du kan slappe av. Trikset er å ha flere baller i luften samtidig, kanskje ikke din spesialitet, men du prøver uansett. Kvelden handler om et glemt løfte og om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

Det er ingenting galt i dag og det synes du er fint. Det er høyt under taket og du kjenner deg både veldig kreativ og glad. Kvelden handler om å se ting for det de er, ikke hva du vil at de skal være. Det blir en produktiv dag og en givende kveld.

Tvillingene 21/5-6/20

Du ser ingen mulighet til å komme deg vekk fra visse mennesker i dag, selv om du skulle ønske du kunne unngå dem. Det handler om kolleger som suger energi ut av deg og drar ned humøret ditt. Det beste du kan gjøre er å prøve å fokusere på jobb og ikke menneskene.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en intens torsdag som handler om å gjøre ting riktig og om å vise hvem du er både gjennom handling og ord. Du har lenge unngått å åpne deg fordi du føler deg sårbar, men nå er du på et godt sted i livet og da er det lettere å slippe folk inn.

Løven 23/7-22/8

Det er noe positivt og optimistisk over denne torsdagen. Det er som om alle problemer bare preller av deg. På jobb munter du opp alle rundt deg, spesielt de som ikke er like glade som deg. Kvelden handler om familie.

Jomfruen 23/8-9/22

Du ser muligheter i dag og du tar litt flere sjanser enn du vanligvis gjør, blant annet fordi du har mer å vinne, men også fordi du synes noen ting er verdt å ta en risiko for. I løpet av ettermiddagen venter interessante og litt annerledes nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Du er ikke redd for å si ifra selv om du vet at tilnærmingen din kan tolkes som kontroversielt. Du har blitt litt mer forsiktig enn vanlig og det betyr at du trekker deg tilbake så snart du føler deg ukomfortabel. På kvelden er det sport eller en hobby som gjelder.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er litt frustrert i dag. Selv om du ikke viser følelsene dine utad så det brenner ofte inni deg når du ser enkelte kollegaer gjøre eller si visse ting. Til ditt forsvar er du veldig flink til å ikke tape ansikt i stygt spill.

Skytten 22/11-21/12

Du vet ikke hva du vil, og det bekymrer deg. Du er i en følelsesmessig utsatt situasjonen og din usikkerhet vil neppe bidra til å lette situasjonen. Ventiler følelsene dine med en venn. Vedkommende kan være i stand til å gi deg perspektiv på situasjonen.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av torsdagen er du litt stresset av ulike årsaker. Det er noe du må gjøre eller kanskje en konkurranse som du må delta i i løpet av helgen og du er stresset allerede nå. Heldigvis har du gode venner rundt deg som kan støtte deg og roe deg ned.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan være litt irriterende akkurat nå, og du er godt klar over det, samtidig som du virkelig vil at ting skal skje på dine premisser, og du er forberedt på å gå den ekstra milen for å få din vilje. Din holdning er både en bremsekloss og en ressurs.

Fiskene 19/2-20/3

Du ser deg rundt etter hjelp i dag, men alle ser ut til å være opptatt med sitt eget. Du er for stolt til å spørre rett ut og kanskje er det det som ødelegger for deg. Det er mange som mer enn gjerne vil stille opp hvis de bare er klar over din situasjon.

Powered by Labrador CMS