horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 11. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir morsom og sosial. Du blomstrer i dag og nyter fullt ut å tilbringe tid med kolleger og venner. Dette er en dag hvor du er uvanlig spontan. En afterwork eller middag passer godt for deg i dag. I løpet av dagen tar du opp et ganske følsomt emne med sjefen din.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det full fart, og du liker tempoet selv om det kan bli litt mye av og til. Du jobber med kolleger som får deg til å le, og du føler at det gjør at dagen går raskere. På ettermiddagen tar du gjerne en spontan shoppingtur eller unner deg litt ekstra.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag blomstrer din kreative side, og du får frie tøyler til å bruke både evnen til å tenke utenfor boksen og din intuisjon for å lese andres behov. Torsdagen blir en veldig berikende, men av og til stressende dag hvor du må prioritere det som er viktig.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er tempoet roligere, og du får mulighet til å ta alle de gode ideene som dukket opp tidligere i uken og gjøre dem om til noe du kan jobbe litt mer konkret med. Dagen blir interessant, og kvelden blir sosial. I dag passer det bra med en improvisert afterwork eller en middag med venner.

Løven 23/7-22/8

I dag skjer det mye, så det gjelder å henge med i svingene. Allerede tidlig på dagen får du noen ganske omveltende nyheter som kan påvirke både hjem og arbeid. Det som er bra er at denne informasjonen gir deg mulighet til å vurdere et valg du tidligere har forkastet på nytt.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne torsdagen begynner og slutter på en, for deg, uvanlig måte. I dag må rutinene dine vike for nye erfaringer. Du møter også inspirerende mennesker som får deg til å finne tilbake til entusiasmen i jobben din. Kvelden handler om vennskap og om å stole på hverandre.

Vekten 23/9-22/10

I dag møter du en ny kollega eller noen som jobber utenfor arbeidsplassen din. Denne personen har nye og litt annerledes ideer som du i begynnelsen kan ha vanskelig for å forstå. Prøv å være åpen selv om det ikke er din vanlige tilnærming.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag kan du jobbe litt friere enn resten av uken. Du bruker fantasien din, og som Skorpion ser du ingen direkte hindringer, bare noen utfordringer. En kollega prøver å få oppmerksomheten din, han eller hun er fascinert av deg og vil bli bedre kjent med deg.

Skytten 22/11-21/12

Denne torsdagen jobber du sammen med en person som virkelig tenker utenfor boksen. Det interessante med vedkommende er at han/hun ikke føler noen begrensninger og har en evne til å overraske. Kvelden byr på nyheter om en slektning.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag står du overfor en situasjon som du er ukomfortabel med. Ditt største problem er at du har en ganske klar oppfatning av det hele, men dagen kan avdekke en helt annen sannhet enn den du kjenner til. Vær åpen og bevisst på at du ikke vet alt, selv om du tror det.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye du skal gjøre, både på jobb og privat. Torsdagen blir en stressende dag der du må prioritere bort ting som du egentlig skulle ønske å rekke. Kvelden byr på en del logistiske utfordringer. Det er vanskelig å få alle puslespillbitene til å passe sammen.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen er det litt mindre krav, noe som betyr at du kan arbeide mer fritt. Du puster lettet ut når du slipper å føle deg innesperret på jobben. Kreativ frihet er viktig for at en Fisk skal trives. Du våger deg til og med på å teste en kontroversiell arbeidsmodell.

Powered by Labrador CMS