horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 11. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du prøver å forbedre kommunikasjonen din med en kollega som du opplever som vanskelig å samarbeide med. Det krever litt innsats fra din side, siden kollegaen din ikke viser samme vilje til å komme til enighet som du gjør. Noen ganger klikker det rett og slett ikke.

Tyren 20/4-20/5 

I dag får du høre nyheter som gjør deg ekstra glad, siden det gir deg muligheten til å endre hverdagen din på en måte som passer bedre for deg. Det blir en god dag der du virkelig føler deg sett og hørt, noe som noen ganger kan være utfordrende for deg.

Tvillingene 21/5-20/6 

Noen ting plager deg veldig mye for tiden. Blant annet handler det om at visse oppgaver på jobben tar mer på både kroppen og psyken din enn de burde. Du ønsker å ta opp spørsmålet om stressrelaterte skader på arbeidsplassen din, og du vil starte en diskusjon om dette.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er det årets første nymåne, og den er i Stenbukkens tegn. Dette kan være gunstig for beslutninger som angår fremtiden din og karrieren din. Universet gir deg et dytt til å ta et skritt fremover. Kvelden bringer med seg en konflikt og en uventet løsning på et problem.

Løven 23/7-22/8 

Nymånen handler om inspirasjon og å finne lidenskapen din både på jobben og privat. I dag får du en slags nystart når det gjelder ideer og tankesett. Du diskuterer også livlig med et familiemedlem eller en venn i dag. Det er denne typen samtaler som gir deg gode ideer.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du kan være en person som grubler mye og har en tendens til å bli negativ. I dag bestemmer du deg for å endre holdningen din og prøve å være mer positiv. Det handler både om at det er et nytt år, men også om at du faktisk føler deg bedre når du tenker på positive ting.

Vekten 23/9-22/10 

Du har prøvd å utsette en samtale hjemme så lenge som mulig fordi du vet at det vil føre til en konflikt. Du er flink til å unngå konflikter, men i dag vil ikke familiemedlemmet eller slektningen din akseptere de vage svarene dine, de ønsker en diskusjon.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag er det nymåne, og den gir deg frisk energi som du kan utnytte på jobben din. Den litt trøtte følelsen fra begynnelsen av året er borte, i dag orker du mer og lar fantasien din flyte fritt. Kvelden handler om å ta egne initiativ og å ta kontakt med noen.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prøver du å gi deg selv en sjanse til å begynne på nytt. Det kan være i forhold til en kollega, et prosjekt eller noe som har gått galt hjemme. Det viktige er å mentalt stryke en strek over det som har vært og prøve å fokusere på det som kan komme i stedet.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag omgås du tett med personer du både kjenner godt og som er nye for deg. Selv om du er glad og sosial, har du behov for å kunne være alene, så et såpass intenst samvær kan bli på grensen til for mye for deg. Kvelden handler om å lære hverandre å kjenne.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag kan det oppstå en ganske hissig diskusjon om hvem som gjør hva hjemme. Du er allerede irritert over hele situasjonen fra begynnelsen av uken, og nå når tålmodigheten din sin grense. Husk å prøve å lytte til partneren din som opplever situasjonen på en helt annen måte.

Fiskene 19/2-20/3 

Du har gitt en venn, sjef eller kollega et løfte, og i dag er det rom for å innfri det. Du er glad for å kunne vise at du er en pålitelig person. Denne dagen handler også om dine behov. Du trenger å få muligheten til å ta vare på deg selv og unne deg litt selvpleie.

Powered by Labrador CMS