horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 11. april

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er du også ettertenksom, men fokuset ligger mer på nåtiden og på et relasjonsproblem du har. Det kan være noe i familien, men like gjerne gjelde en arbeidsrelasjon. Du prøver å finne en måte å fungere sammen med denne personen på, men det kan være vanskelig slik situasjonen er akkurat nå. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag får du et tilbud som sjokkerer deg litt. Selv om du har håpet på at noen skulle se din kompetanse, er det ingenting du har forventet. Dette tilbudet kan gjelde en ny jobb, forfremmelse eller en utdanning. Selv om det innebærer mye ansvar, bør du vurdere denne muligheten. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag går månen inn i ditt eget tegn, og det skaper litt mer harmoni hos deg. Du er ikke like mottakelig for ytre påvirkning, og du føler endelig at du begynner å ligne deg selv igjen. Dagen handler om en fysisk utfordring og et møte med en veldig sterk personlighet. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag går månen inn i Tvillingenes tegn, og det skaper mye rom for livlige diskusjoner og nye tanker. Dette er en dag for å utvikle seg og vokse. Du har det gøy, spesielt hvis du jobber i gruppe. Krepsen tilpasser seg godt til de menneskene hun jobber med, og det viser du i dag. 

Løven 23/7-22/8 

Fra å være her og nå begynner du å fokusere mer fremover i dag. Det er arbeidet og din karriere som er i fokus. Løven vil alltid være best, og du blir sint på deg selv hvis du ikke leverer. Samtidig som du vil prestere, har du en sterk selvtillit som får deg til å føle deg som den beste mesteparten av tiden. 

Jomfruen 23/8-22/9 

På torsdag setter du deg på tvers bare fordi du kan, ikke fordi du misliker sjefens ideer. Du vil vise at du har en sterk vilje, og det er umulig å tulle med deg. En kollega som er mer fleksibel kan klare å overtale deg. Kvelden handler om å gjøre noe for en venn. 

Vekten 23/9-22/10 

Også torsdag handler om å gjøre mer praktiske enn teoretiske arbeidsoppgaver. Du setter pris på å jobbe systematisk fordi det gir deg muligheten til å slappe av tankene. Denne dagen kan også bringe nyheter som har med din eller en nærståendes økonomi å gjøre. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Nymånens energi har gitt deg mange gode og kreative ideer. I dag vil du prøve å presentere dem for en av sjefene dine. Dette er en travel person som ofte er et annet sted i tankene, så det er nesten nødvendig at du fanger interessen deres fra begynnelsen hvis du skal selge inn visjonene dine.

Skytten 22/11-21/12 

På torsdag peker energien rett oppover, og du er i strålende humør allerede fra morgenen av. Dette er en dag hvor du klarer alt. Du er rett og slett uovervinnelig. Torsdagen passer godt til å løse problemer eller ta tak i oppgaver som du vanligvis har litt vanskelig for. 

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du i strålende humør og utadvendt og glad. På jobben sjarm du kollegene dine med din sarkastiske humor og skarpe tunge. Etter jobben liker du å møte venner og gjøre noe helt spontant som å ha middag med vennene dine eller kanskje gå på kino. 

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag skjemmer du deg selv bort på noe vis. Det kan være en ekstra god lunsj, kjøpe noe du har sett på en stund, eller kanskje melde deg på en kurs du er interessert i. Det blir en veldig koselig dag og en hyggelig kveld. Du benytter sjansen til å møte en person du ikke har sett på lenge. 

Fiskene 19/2-20/3 

Fredagen ser ut til å bestå av mange møter, og det er mange meninger som skal fremmes. Det blir en dag som kan gi svært positive resultater hvis dere bare sørger for å ha et åpent sinn under diskusjonene. Ved å la hverandre få plass og ha ulike meninger, kan dere finne en vei hvor dere vokser sammen.

Powered by Labrador CMS