horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 1. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Nå når månen går inn i Skorpionens tegn, bringer det mer lidenskap inn i hverdagen din. Det kan være at du brenner for noe som en arbeidsoppgave, en hobby eller kanskje til og med en person. I dag ønsker du å vise følelsene dine åpent og ærlig. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tyren 20/4-20/5 

I dag vil du kunne være fri etter jobb og gjøre noe morsomt. Den siste tiden har du bare løpt fra sted til sted, uten mye mulighet til å tenke på dine egne behov. I dag vil du få muligheten til å velge som du vil, i hvert fall etter at du har sluttet å jobbe.

Tvillingene 21/5-20/6 

Hvis du trenger påfylling i garderoben eller hjemmet, er dette riktig dag å handle. Du kan gjøre både unike og morsomme funn denne dagen. I dag samarbeider du også med personer som kan være utfordrende, så ta frem tålmodigheten din.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag oppstår det en konflikt mellom to ansvarlige personer eller to høyere sjefer. Hvis du slipper å bli dratt inn i denne rotet, kan det være ganske morsomt å observere på avstand. I dag møter du også en ny kollega eller kanskje en nabo som du umiddelbart liker veldig godt.

Løven 23/7-22/8 

I dag går månen inn i Skorpionens tegn, og det påvirker kreativiteten og fantasien din på en positiv måte. I dag ser du ting litt annerledes, og evnen din til å tenke utenfor boksen gjør at du finner løsninger på problemer som ingen andre har tenkt på.

Jomfruen 23/8-22/9 

På torsdagen kombineres den stabile jordenergien din med det litt mer kreative vannet. Du kan virkelig dra nytte av denne dagen og øve på ting du vil mestre, men som ikke sitter helt enda. Din kreative side gjør at du kommer opp med forskjellige triks for å forenkle prosessen.

Vekten 23/9-22/10 

I dag havner du i klemme mellom to personer som er i luven på hverandre. Begge sider prøver å tvinge deg til å ta parti, og du gjør ditt ytterste for å unngå å velge. Hvis det er noe du avskyr, er det å måtte velge side i en krangel. Vekten vil være venn med alle, det ligger i din natur.

Skorpionen 23/10-21/11 

Torsdagen blir intens og delvis stressende, men du er i godt humør, og du føler at du vil rekke alt du har planlagt. I løpet av dagen kan en kollega være litt flørtende mot deg, og avhengig av hvordan du føler for vedkommende, opplever du personen enten smigrende eller litt irriterende.

Skytten 22/11-21/12 

I dag får du stikkende kritikk fra en sjef, og det verste er at du vet at det som har skjedd ikke er din feil, men sjefen din lytter ikke til forklaringene dine. Noen personer er ikke til å resonere med, og dette er et slikt eksempel. Trøst deg selv med å gjøre noe hyggelig etter jobben i stedet.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du har sagt ja til noe, det kan være en lederoppgave, noe konkurranserelatert eller en tjeneste. I dag blir det offisielt, og da føles det plutselig virkelig. Du innser at du faktisk har tatt en beslutning som vil påvirke deg i lang tid fremover. Kvelden handler om ros fra en mentor.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag blir tålmodigheten din satt på prøve gang på gang, og du innser at du faktisk er mer tålmodig enn du gir deg selv kreditt for. Problemer oppstår ut av ingenting i dag, og det gjelder å være både fleksibel og rask i vendingene for å unngå å havne i klisteret.

Fiskene 19/2-20/3 

En konflikt på jobben blir presset til det ytterste i dag, og de fleste du jobber med tar parti for en av de involverte partene. Du synes det er vanskelig å måtte velge side fordi du mener at begge har en poeng i det de sier. Hvis du føler slik, bør du holde deg nøytral til tross for ytre påvirkning.

Powered by Labrador CMS