horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 9. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen byr på en del problemer som har med struktur og organisasjon å gjøre. Du har ikke tålmodighet for denne typen oppgaver, men i dag merker du til din forbauselse at du løser dem på en smart og gjennomtenkt måte. Kvelden byr på latter og varme.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det viktig at du jobber etter en plan. Hold deg til det du tenkte å gjøre fra begynnelsen av og la ikke din lett hissige sjef få deg til å vike fra rutinene dine. Han eller hun vil innse at du har rett og han eller hun tar feil. Kvelden handler om god mat og kos hjemme.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er uvanlig strukturert denne tirsdagen. Du jobber med prosjekter i rekkefølge og setter opp en plan for dagen, noe som er ganske uvanlig for den ganske impulsive Tvillingen. Dagen handler om rutiner og om å bygge opp prosjekter fra bunnen av.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske stressende tirsdag der du må tenke veldig rasjonelt og ta en del tøffe beslutninger. Dagen blir intens og du blir dratt mellom hva du vil gjøre og det du må få gjort. På kvelden kommer en venn med en forespørsel av noe slag.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen er som laget for misforståelser og feiltolkninger, så vær tydelig når du kommuniserer informasjon, uansett om det gjelder jobb eller familie. Tenk gjennom hva du vil si før du åpner munnen og prøv å ha en rød tråd gjennom samtalene dine.

Jomfruen 23/8-22/9

Når månen går inn i Steinbukkens tegn lander du og dagen blir rolig og trygg. Det er en sikkerhet i alt du gjør som gjør at du både kan jobbe og finne harmoni i det du gjør. I løpet av dagen får du ros fra en sjef for innsatsen din.

Vekten 23/9-22/10

I dag vil du bare kjøre på og du vil ikke måtte holde på med papirer eller sitte i møter. Avhengig av hvilken jobb du har, kan det være lettere eller vanskeligere å unngå administrativt arbeid. På kvelden får du et uventet forslag fra en nær venn.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag skaper du gode vaner og nye rutiner. Du er egentlig ikke spesielt strukturert av deg, men i dag får du litt hjelp fra jorden som kan forankre dine villeste ideer til noe mer håndfast. En kollega som har erfaring med denne typen oppgaver, hjelper deg mer enn gjerne.

Skytten 22/11-21/12

Du planlegger for fremtiden og det er både vanskelig og morsomt på samme tid. Her gjelder det å koble sammen ting som er nyttige her og nå, og ting du vil lære på sikt. Mye av denne dagen handler om å tenke strategisk. Kvelden blir mer aktiv enn dagen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du får en sensitivitet og åpenhet fra Månen akkurat nå som gjør deg veldig attraktiv. Ikke bli overrasket hvis det plutselig dukker opp beundrere, både på arbeidsplassen din og privat, som vil lære deg bedre å kjenne. Nyt all oppmerksomheten i stedet for å stille spørsmål ved den.

Vannmannen 20/1-18/2

På jobben er det mye å gjøre, så sørg for å planlegge grundig. I dag feirer du en nærstående. Det kan være en ærlig fest, en hjemmelaget god middag eller å gå ut på restaurant. Det blir en koselig kveld der du virkelig kan vise hvor mye du setter pris på dem.

Fiskene 19/2-20/3

Du må gjøre visse ting i dag, og du må gjøre dem på en bestemt måte. Du hater når du ikke kan legge opp arbeidet ditt etter eget hode, men noen ganger er det rutiner du må følge. Kvelden handler om kreativitet og å være ute.

Powered by Labrador CMS