horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 9. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler om å skape strukturer og rammer for de kommende månedene. Du liker å starte ting, men er ikke like flink til å følge dem opp. Dette er den absolutt beste tiden for deg; nå kan du virkelig skinne. Kvelden dreier seg om å hjelpe et familiemedlem.

Tyren 20/4-20/5 

Selv på tirsdag kjenner du vindene av forandring. For noen Tyrer kan denne følelsen kombineres med glede og spenning over alt som er nytt, men for andre Tyrer er savnet bare et enkelt savn. Kvelden handler om å bevege seg. Du ønsker å komme deg ut av hjemmet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har en kollega med dårlig arbeidsmoral som alltid klarer å unngå ansvar. I dag får du et utbrudd, både mot vedkommende, men fremfor alt mot sjefene dine som ikke ser feilene hos denne personen. Vedkommende har forført dem med sjarmen sin.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv på tirsdag er det mye energi og vilje i horoskopet ditt. Det er en god dag å gjøre ting du vanligvis unngår fordi de er utfordrende. Dette er også en dag hvor du håndterer kulde bedre enn vanlig, så hvorfor ikke planlegge litt utendørsaktiviteter?

Løven 23/7-22/8 

Også tirsdagen blir litt av en startdag der du gir deg selv muligheten til å starte nye prosjekter, både på jobb og privat. Det blir en morsom og variert tirsdag som byr på nyheter og mange hyggelige møter.

Jomfruen 23/8-22/9 

Tirsdagen handler om effektivitet og hardt arbeid. Du får en energiboost fra Skytten som kan hjelpe deg med å komme i gang. Kvelden dreier seg om fysisk aktivitet som trening, sport eller en spasertur. Du trenger å komme deg bort og bevege deg.

Vekten 23/9-22/10 

Tirsdagen starter som en hvilken som helst dag, men allerede tidlig kan du føle en forandring i luften. Vekten er følsom for denne typen påvirkning. Et kort møte med en tidligere sjef eller kollega kan virke helt tilfeldig, men det kan være begynnelsen på noe stort.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du har lovet en nær venn, en kollega eller en sjef noe, men av ulike grunner kan du ikke oppfylle løftet i dag. Du føler deg dårlig for å si én ting og gjøre noe annet, samtidig vet du at du ikke hadde noe valg. Du håper at vennen din, kollegaen eller sjefen din vil forstå situasjonen.

Skytten 22/11-21/12 

I dag prøver du mentalt å roe deg ned, selv om det kribler i hele kroppen. Du gjør beroligende øvelser og forsøker å ta én ting av gangen, men det er stor risiko for at når dagen er over, har du startet mange prosjekter uten å fullføre noe. Kvelden dreier seg om å kvitte seg med overskuddsenergi.

Steinbukken 22/12-19/1 

En venn ber om hjelp, og du er derfor til stede for dem i dag. Du er en lojal person som gjerne stiller opp for de nære og kjære, men du forventer det samme fra dem tilbake. Stenbukken har vanligvis ikke så mange venner, men satser heller på å ha gode venner.

Vannmannen 20/1-18/2 

Selv på tirsdagen føler du at du ikke har muligheten til å være så fri som du ønsker. Du blir sint på deg selv for at du blir så frustrert i stedet for å akseptere situasjonen. I løpet av denne dagen får du muligheten til å møte noen som kan gi deg gode råd.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag har du den samme herlige energien i horoskopet ditt som du hadde i går. Du er glad, positiv og utadvendt. Skal du selge noe eller selge inn ideer, er dette riktig dag å gjøre det på. Du er sjarmerende samtidig som argumentene dine er overbevisende og gjennomtenkte.

Powered by Labrador CMS