horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 9. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Det blir mye nostalgi denne uken. Du tenker tilbake på ting du har gjort og mennesker du har møtt. Effekten av nymånen varer ved, og du kan føle motvilje mot å takle nåtiden. En venn kommer med en god råd som du bør følge.

Tyren 20/4-20/5 

Det går mange rykter på arbeidsplassen din akkurat nå, og du føler at store endringer er på vei. Normalt sett avskyr du endringer fordi det innebærer nye rutiner, men akkurat nå synes du det skal bli spennende med noe friskt og annerledes.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv om nymånen og solformørkelsen skjedde på mandag, føler du nesten effekten mer i dag. Det er en forsinkelse som påvirker humøret ditt veldig mye. Akkurat nå er det bra at du aksepterer at du ikke er i toppform akkurat nå. Ha tålmodighet med deg selv.

Krepsen 21/6-22/7 

I etterdønningene av nymånen finnes det en ro som hjelper deg med å finne en vei ut av noe som er vanskelig. Det kan handle om både sorg, sinne og frustrasjon. Krepsen er fra begynnelsen av et følelsesmessig tegn, og nå, i fraværet av ild, kommer du enda nærmere dine innerste følelser.

Løven 23/7-22/8 

Tirsdagen fokuserer på å være her og nå og å følge hjertet ditt. Løven kan være veldig drivende og sette sine innerste ønsker til side bare for å være effektiv, men ikke i dag. Nymånen hjelper deg med å vende blikket innover og lete etter dine ekte følelser.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du begynner tirsdagen veldig positivt, og du er åpen for alt nytt. I dag får du et forslag som du aksepterer bare for å angre deg umiddelbart og forkaste hele ideen. Delvis handler det om at det ikke er din ide fra begynnelsen av, men det handler også om din vilje til å ha full kontroll.

Vekten 23/9-22/10 

For deg går påvirkningen fra nymånen over veldig raskt, og allerede på tirsdagen føler du deg harmonisk og glad. Det er følelser som forsterkes av at du faktisk har gjort noe med problemet du har hatt en stund. I dag kan en oppgave på jobben føre til at du blir kjent med en ny og veldig tiltalende kollega.

Skorpionen 23/10-21/11 

På tirsdag er du nøye med å ikke si mer enn nødvendig og ikke avsløre hva du tenker på. Når du er så hemmelighetsfull, vekker du nysgjerrighet, spesielt hos folk som ikke kjenner deg så godt. Deres interesse møtes av en avmålt, men høflig fasade.

Skytten 22/11-21/12 

Selv om du fortsatt ikke er din vanlige energiske selv, er du i alle fall ganske opplagt og glad. Energidippen fra i går begynner å forsvinne. I løpet av dagen kan en konflikt mellom to kolleger skape en del spekulasjoner, noe du ikke nøler med å delta i. Skytten elsker sladder.

Steinbukken 22/12-19/1 

Tirsdagen begynner bra med mye energi, dessverre har du mye å gjøre i øyeblikket så du har ikke helt tid til å planlegge fremover på den måten du ønsker. Denne dagen handler om å takle en mer direkte utfordring, det handler om et oppdrag som du har påtatt deg å gjøre.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag får du høre nyheter som kan endre visse ting for deg. Dette er noe du har gått og grublet på lenge, men det er først nå at du begynner å innse at det kan bli virkelighet. I dag får du også tilbakemelding på et prosjekt du har jobbet med. Alt i alt en virkelig god dag.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag bør du legge opp arbeidet systematisk og ta en ting av gangen. Som Fisk avskyr du å jobbe strukturert fordi det tar bort din kreative frihet, men i dag er det bare å bite i det sure eplet. Kvelden handler om å skille mellom fakta og rykter.

Powered by Labrador CMS