horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 8. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdagen har du ekstra lyst på god mat og å unne deg ting. Horoskopet ditt advarer mot dyre og unødvendige kjøp denne dagen, så unngå miljøer som kan friste deg. Ellers blir det en god og hyggelig dag som handler om å uttrykke kreativiteten din.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdagen tar du tak i ulike prosjekter på jobben, du er veldig opptatt av å organisere og skape rutiner akkurat nå. Det kan være mange nye på jobben, og det får deg til å ønske å være ekstra tydelig, men du bryr deg også om at alle skal trives og føle seg velkomne. Kvelden handler om fysisk aktivitet.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også tirsdagen føles litt utfordrende. Du prøver å finne en god rytme på jobben, men mange små problemer setter stadig kjepper i hjulene for deg. Det du trenger å gjøre er å tenke gjennom hvordan du skal legge opp dagen din og deretter holde deg til den planen. Du har en tendens til å involvere deg i mange små og unødvendige prosjekter.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag får du den ene geniale ideen etter den andre, og du er veldig fornøyd med deg selv. Kollegaene dine eller familien forstår ikke hvor all energi og styrke kommer fra. Du er fullstendig positiv og ser bare muligheter akkurat nå. Kvelden handler om en økonomisk sak.

Løven 23/7-22/8 

På tirsdagen har du innsett at du bør omfavne den mer rasjonelle siden av deg i dag i stedet for å motarbeide den. Dra nytte av ditt behov for orden og struktur, det er en kortvarig påvirkning. I løpet av dagen får du informasjon om en endring på jobben.

Jomfruen 23/8-22/9 

På tirsdagen jobber du i høyt tempo, og du får mye gjort, spesielt før lunsj når du har mest energi. Ettermiddagen handler mer om å gå gjennom detaljer og fullføre oppgaver. Kvelden blir hyggelig og sosial. Du bruker gjerne kvelden på en relativt ny hobby.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdagen er du sta og har vanskelig for å lytte til andre. Du synes selv at du er lydhør, men det er ikke de signalene du sender ut. Denne dagen er du også svak for luksuriøse kjøp, så hvis du føler at økonomien din er stram, bør du unngå miljøer som kan friste deg.

Skorpionen 23/10-21/11 

Tirsdagen går i samme praktiske ånd som mandagen. Du er gjerne kreativ så lenge det ikke innebærer for mye tankevirksomhet. Du vil gjøre, ikke tenke. Det er noe avslappende med å fullstendig kunne la seg gripe av øyeblikket. I kveld hjelper du gjerne en venn med problemer.

Skytten 22/11-21/12 

For deg handler dagen mye om å tolke signaler. Selv om alt er rolig på overflaten, aner du at store ting er på gang, spesielt på jobben. Selv om ingen sier noe, merker du en endret dynamikk blant sjefene dine. Det er en slags bekymringsløs tone som gjør deg mistenksom.

Steinbukken 22/12-19/1 

Tirsdagen blir en god dag når det gjelder humøret ditt. Fysisk er du kanskje ikke på topp, men du føler deg mye bedre enn i går. Det er fortsatt viktig å hvile mye og ikke overanstrenge deg. Noen ganger er du for sta for ditt eget beste.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag handler det om struktur og orden. Dette er kanskje ikke din sterke side, men du får støtte fra jordens påvirkning, og det hjelper deg med å sortere ut hva du skal prioritere og hva du kan la ligge. Kvelden handler om å skape gode vaner, som å komme i gang med trening og sørge for å legge deg tidlig.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag tenker du mye på en privat dilemma du står overfor, så det er bra å jobbe med rutinearbeid og la tankene vandre fritt. Hvis du må takle oppgaver som krever fokus fra din side, vil kollegene dine merke at du er ganske distrahert.

Powered by Labrador CMS