horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 7. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag jobber du gjerne selvstendig. Du tenker best når du slipper å dele ideene dine med andre. Selv om Væren ikke er det mest metodiske stjernetegnet i dyrekretsen, nyter du struktur i dag, og du benytter gjerne sjansen til å lage lange lister som du kan huke av når du er ferdig.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag kan du føle deg litt sliten, du har ennå ikke helt tilpasset deg tidsendringen. Dette kan virke som en bagatell for noen, men for den litt rutinebaserte Tyren kan det påvirke deg ganske mye. Utover det er det en god og produktiv dag hvor du føler at du rekker å bli ferdig med dagens oppgaver.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du pleier å være sosial og glad og samarbeide godt, men i dag velger du å jobbe selvstendig. Å stole på andre mennesker gjør deg nervøs, og du foretrekker å ha full kontroll selv. I løpet av dagen kan en sjef ta opp et litt følsomt emne.

Krepsen 21/6-22/7 

Det er en risiko for at du oppdager at du har gjort feil i dag, og da må du bare bite i det sure eplet og rette opp. Du liker virkelig ikke å innrømme at du tar feil, samtidig vet du at det er du selv som først og fremst taper på det hvis du unngår problemet.

Løven 23/7-22/8 

Det er mye jord i stjernetegnet ditt, noe som er bra fordi det gjør deg veldig rolig og harmonisk. I dag foretrekker du å jobbe praktisk med hendene i stedet for teoretisk. Hvis du må jobbe mentalt, velger du oppgaver der det er klare retningslinjer å følge, som økonomi for eksempel. Kvelden blir morsom og aktiv.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også på tirsdag er det mye jordenergi, noe som kan gjøre deg sta og litt rigid. I dag bør du ikke bryte regler rundt deg, for da kan du bli irritert. Du vil at folkene du jobber med skal holde seg til retningslinjene for oppgavene sine. Kvelden handler om å uttrykke kreativiteten din.

Vekten 23/9-22/10 

Tirsdag handler om å stole på din egen smak. Noen ganger blir du bekymret for at andre ikke vil sette pris på det samme som deg, og da gir du etter i en diskusjon. Tro på deg selv og stol på ideene dine, så vil du oppnå mesterverk i dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

På tirsdag er du like delt som på mandag, men i dag lar du fornuften overta og demper lysten til å gjøre ting uten å tenke dem gjennom først. Akkurat i dag er det en veldig klok beslutning som vil spare deg for en del problemer.

Skytten 22/11-21/12 

I dag vokser irritasjonen din til sinne, og det er en stor risiko for at du starter en konflikt med personen du er irritert på. Skytten har aldri vært redd for å si det som trengs når det trengs, og det viser du i dag. Kvelden kan bli overraskende aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1 

Også på tirsdag handler det om å sette mål og planlegge for fremtiden, men i dag handler det om noe som er litt nærmere i tid. Du samarbeider også med en kollega som gir deg inspirasjon.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen består av hardt arbeid, mange møter og en del utfordringer. Du kan være enkel å ha med å gjøre inntil du blir irritert, da blir du motvillig. Det er en risiko for at du viser den mindre sjarmerende siden av personligheten din. Kvelden byr på en hyggelig atmosfære og god mat.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen blir litt stressende, men likevel morsom. Du har mye å gjøre, men du får uventet hjelp. Du foretrekker å jobbe i grupper fremfor alene, og i dag er det gode muligheter for å samarbeide med noen andre. Kvelden bringer nyheter og inspirasjon.

Powered by Labrador CMS