horoskop

Dagens horoskop: tirsdag 7. mai

Slik blir din tirsdag! 

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du er veldig kunstnerisk og du har øye for detaljer akkurat nå. Hvis du har muligheten, bruk den styrken i dag. Det blir en morsom, men samtidig utfordrende dag der fornuften settes opp mot følelser og nå som horoskopet ditt er så påvirket av månen, følger du hjertets stemme i stedet for å lytte til logikk.

Tyren 20/4-20/5

Tirsdag kjører du et behagelig tempo. Du nekter å stresse uansett om du jobber eller har fri. Hvis du har fri, ser det fortsatt ut til at du har mye å gjøre. I dag er du i humør for litt luksus, som gjør at du unner deg selv mer enn vanlig. Denne tirsdagen er du virkelig raus med deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag velger du å jobbe med hendene fremfor å sitte ved en datamaskin. Hvis du kan velge, foretrekker du å jobbe med hele kroppen heller enn å sitte og tenke. Dagen i dag handler også om å møte nye mennesker. Hvordan du reagerer og oppfører deg setter tonen for ditt fremtidige forhold.

Krepsen 21/6-22/7

Også i dag er stjernetegnet ditt påvirket av jordens innflytelse. Du føler deg trygg, både i beslutningene du tar og i oppgavene du utfører. Sakte men sikkert begynner en selvsikkerhet som er både kledelig og praktisk å dukke opp i deg. Kvelden handler om å ta initiativ.

Løven 23/7-22/8

Denne tirsdagen benytter du anledningen til å gjøre ting som krever praktisk finesse og øye for detaljer. Du passer på nå som du både har tålmodighet og den slags syn på ting. Dagen blir morsom og inspirerende, spesielt hvis du samarbeider med en kollega du føler deg tiltrukket av.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen handler om å balansere de gode og dårlige egenskapene jorden har å by på. Klarer du å dempe staheten din kan dette bli en av de beste dagene på lenge, men da må du akseptere at ting ikke alltid skjer på dine premisser og at du kommer lenger hvis du er fleksibel.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen blir litt som mandagen. Det er mye vilje, men ikke så mye tålmodighet. Du svinger i både utholdenhet og motivasjon denne dagen. Prøv å være snill mot deg selv og ikke still så høye krav til hva du skal prestere i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdagen handler om å uttrykke seg kunstnerisk, det kan være snakk om skrevne ord eller verbalt. Jobber du synes du det er gøy å krangle og diskutere med kollegene. Husk at evnen din til å uttrykke følelsene dine ikke er den samme for alle.

Skytten 22/11-21/12

Du er en mester i hverdagsluksus og noe du viser i dag. Uansett om du jobber eller har fri, bruker du mye tid på å gjøre denne dagen litt lysere. Det kan være en luksuriøs frokost, kaffe med bestevennen eller en shoppingtur i byen. For deg handler livet om å få mest mulig ut av hver dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er på et bra sted i livet akkurat nå, og det gjennomsyrer hele din personlighet. Når du føler deg i god form og i godt humør, er du sjarmøren selv. Månen i tyrens tegn gir deg en sensuell aura som kan tiltrekke mange beundrere. Kvelden handler om vennskap og å ha det gøy.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdag blir litt tøff innledningsvis. Du har mye du har planlagt å gjøre denne dagen, og ting går sakte, i hvert fall før lunsj. Om ettermiddagen får du en energiboost som vil hjelpe deg å få fart på ting. Kvelden handler om familien og om et prosjekt dere har sammen. 

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdag handler om å jobbe fysisk og uttrykke seg kunstnerisk. I dag gjør du det lille ekstra og sjefen din ser at du virkelig har gjort en innsats. Du hjelper også andre denne dagen. Du har det bra med å få kollegene til å føle deg bra.

Powered by Labrador CMS