horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 7. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er du veldig opptatt av å gjøre ting på riktig måte. Du vil med stor sannsynlighet oppleves som strukturert i dag fordi det er noen du vil imponere. Dessverre går det sjelden som planlagt. Kvelden handler om en personlig utfordring.

Tyren 20/4-20/5

Litt mer positiv energi er på vei inn i tegnet ditt og i løpet av denne dagen blir du virkelig energisk i alt du gjør. En kollega trenger støtte i en beslutning og du sørger for å være der for hen. Kvelden blir interessant fordi den byr på en overraskelse.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er en viss kulde mellom deg og vennen din i dag, og det beste du kan gjøre er å unngå et bestemt samtaleemne helt. Nå gjør du sjelden det som er best for deg, så risikoen er stor for at du heller fyrer opp denne krangelen enn at du demper den. Du ønsker å få ut alt du har på hjertet.

Krepsen 21/6-22/7

I dag får du følelsen av at arbeidssituasjonen din egentlig ikke er bærekraftig nå som så mange er syke. Du prøver å snakke med sjefen din, men det er vanskelig å få sagt hva du vil si uten at det høres ut som du bare sutrer. Kvelden blir oppløftende og aktiv.

Løven 23/7-22/8

Det blir en ganske vanskelig start på tirsdagen. Du har et problem på jobben som dukker opp som troll i eske nå og da, alltid uten forvarsel. Uansett hvordan du prøver å håndtere dette problemet, finner det nye måter å utvikle seg på. Ellers en sosial og hyggelig dag.

Jomfruen 23/8-9/22

Tirsdagen handler om å ro ganske omfattende prosjekter i havn. Det blir en dag der du gjør ting ferdig og justerer detaljer. Privat føler du deg full av energi og veldig spontan. Hvorfor ikke ta en drink med kolleger eller en kaffe med en venn?

Vekten 23/9-22/10

Hvis du har muligheten, gjør ting annerledes denne tirsdagen. Det kan være å ta en fridag som du tilbringer ute i frisk luft eller å endre oppgaver for å se nye mennesker og prøve nye ting. Du trenger variasjon.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag øver du på det du lærte på mandag, og det gjør deg stolt å se så raske resultater. Du er lettlært av natur og bør ikke bli overrasket over slik fremgang, men i det siste har du følt tvil om deg selv og din kapasitet.

Skytten 22/11-21/12

Uansett om du er hjemme eller jobber denne tirsdagen, går det tregt. Du har vanskelig for å fokusere og du blander ting du bør kunne i søvne. Ikke vær for hard mot deg selv, innrøm at du ikke har det bra, uansett tretthet eller sykdom.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag trenger du mange kopper kaffe for å sette i gang, men når du først våkner så går det unna. Problemet ditt akkurat nå er at du sovner litt sent på kveldene. Det er så mye moro du vil ta igjen når du slutter å jobbe at du synes det er vanskelig å koble av.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er noe fredelig med denne dagen. Du har en agenda du ønsker å fullføre, men bortsett fra det, pass på at du ikke planlegger for mye annet. I dag tenker du på et privat prosjekt og hvordan du går videre med det. Dette er både noe du kan tenke deg å tjene på og en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av tirsdagen prøver du å strukturere dine grandiose ideer til et litt mer overkommelig nivå. Du skjønner at det ikke er så enkelt fordi du er begrenset av både et budsjett og tid. Her er det viktig å få frem din mer logiske side, eller få hjelp fra noen som er flinke til å organisere.

Powered by Labrador CMS