horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 6. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du vil du nyte litt ekstra denne dagen. Det blir en hverdag preget av feiring. Enten du gjør noe som minner om helg med sen frokost eller lignende, eller at du har planlagt aktiviteter etter jobb. Kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

I dag foretrekker du å være litt for deg selv. Du trekker deg inn i din egen boble, og der trives du ganske bra. I dag får du brukt kreativiteten og stilsansen din. I løpet av dagen snakker du mye med en person som inspirerer deg. Kvelden blir mer sosial og betydelig mer festlig.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag handler det om slekt og familie, spesielt hvis du har fri. Det blir en koselig dag der du gjerne er så mye utendørs som mulig. I dag unner du deg både god mat og mye kaffe. På ettermiddagen kan en misforståelse føre til litt dramatikk.

Krepsen 21/6-22/7

På tirsdagen har du friheten til å gjøre det som faller deg inn for øyeblikket. Det er ikke ofte du kan være så spontan midt i uken, så det gjør hele dagen ekstra morsom. I dag har du gode sjanser for å gjøre kupp, spesielt når det gjelder klær. Skjem deg litt bort.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen blir litt av et eventyr i den forstand at du begynner med én ting som fører til noe helt annet, og til slutt resulterer i aktiviteter som du ikke hadde tenkt på i utgangspunktet. Du bør være fleksibel denne dagen, da får du mest mulig ut av tirsdagens eventyr.

Jomfruen 23/8-22/9

Tirsdagen blir en virkelig luksuriøs oase i arbeidsuken, i hvert fall for de Jomfruene som har fri. Du skjemmer deg bort med både gaver og god mat. Selv om du jobber, sørger du for å få litt velfortjent luksus. Det kan være noe du har lengtet etter lenge, eller bare en koselig kveld hjemme med familien.

Vekten 23/9-22/10

Hvis mandagen dreide seg om økonomi og tall, blir tirsdagen en lett og morsom historie der du først og fremst nyter å ha full kontroll over dagen din. I dag kommer din mest impulsive side frem, og det gjør at alt kan skje. Du føler deg fri og glad.

Skorpionen 23/10-21/11

Det virker som om det er noen familietradisjoner rundt denne datoen, og det er ingenting du vil gå glipp av. Enten det er familiemiddag, en fin middag eller en aktivitetsdag sammen, er det noe du synes er morsomt. For Skorpioner som ikke er nær familien sin, er det vennene som erstatter slekten.

Skytten 22/11-21/12

På tirsdagen er du gjerne ute på byen eller tilbringer tid med vennene dine. Det blir en avslappet dag som handler mer om å feire sommeren enn noen patriotisk følelse. Denne dagen er du generøs mot deg selv, enten det gjelder materielle ting eller bare å gjøre det du har lyst til.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir en morsom og variert dag der du har mye å tenke på. Du ønsker å få ting gjort tidlig så du kan tilbringe deler av dagen med å være sammen med venner og ha det bra. Dette blir en dag der du feirer noe.

Vannmannen 20/1-18/2

Tempoet er høyt på tirsdagen. Du skal fra ett sted til et annet. Dagen ser ut til å inneholde en del møter, men også en del reising. Det blir en annerledes dag. I dag får du nyheter som kan påvirke sommerplanene dine på en positiv måte.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en annerledes og morsom dag for deg, og du passer på å nyte litt ekstra denne dagen, spesielt hvis du har fri. Det blir en intens dag der du skal rekke mye, men det gjør deg ingenting så lenge du føler deg frisk.

Powered by Labrador CMS