horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 5. september

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen begynner med en god samtale med en av sjefene dine. Da får du tilbakemelding på ting du gjør bra, men også tips om hvordan du kan forbedre arbeidet ditt. Kvelden handler om å se muligheter der andre ser utfordringer. Du har en positiv innstilling til det meste akkurat nå.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdag møter du en ny kollega, og du får sjansen til å gjøre et godt førsteinntrykk. Vedkommende er en sterk person, men du har evnen til å sjarmere når du ønsker det. Ettermiddagen handler om å vise vedkommende rundt og få dem til å føle seg velkommen.

Tvillingene 21/5-20/6 

På tirsdag havner det mye på ditt bord, og det stresser deg. Du er ikke flink med tidsfrister eller press. For deg fungerer det bedre hvis du kan bestemme litt selv hvordan du vil jobbe. På ettermiddagen har du en ganske tøff samtale med en sjef.

Krepsen 21/6-22/7 

Du har nådd et punkt i livet ditt der det ikke skjer så mye. Du er ganske fornøyd med det meste, men det som plager deg er at du føler at du ikke utvikler deg eller vokser akkurat nå. I dag kan det hende at du begynner å aktivt søke etter andre jobber eller se på kurs.

Løven 23/7-22/8 

Du kan være litt uklar når du uttrykker visse ideer, og det kan føre til misforståelser. Denne dagen handler om å kommunisere med kollegene dine og være veldig tydelig på hva du vil ha gjort og hvordan det skal gjøres. Lag ingen rom for tolkninger, da unngår du feil.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du jobber med flere mennesker enn du pleier i dag, eller så jobber du i en større gruppe. For deg er dette alltid en utfordring fordi det krever at du tør å ta plass slik at du ikke blir oversett. Du kan være intelligent og idérik, men har vanskelig for å markere deg.

Vekten 23/9-22/10 

Du kan være litt sjenert når du blir kastet inn i en større gruppe, spesielt hvis du ikke kjenner noen. I dag blir din sosiale kompetanse testet i akkurat en slik situasjon. Du befinner deg med en rekke nye mennesker, og du vil gjerne få din stemme hørt samtidig som du sliter med din sjenanse.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag skal det være rom for å komme med nye ideer og etablere rutiner som vil påvirke høsten. Det som er viktig, er at alle får muligheten til å si sin mening og ta plass. Noen ganger er det bare noen få som våger å si noe. Kvelden handler om å bli overrasket.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen handler om et møte som bare er veldig kort, men som likevel gjør et dypt inntrykk på deg. Du møter en person som virkelig får deg til å våkne til liv. Det er noe med hans/hennes utstråling som er magisk, og du kan ikke slutte å tenke på vedkommende.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du strålende glad og uvanlig sosial. Vanligvis pleier du å holde deg litt for deg selv på jobben. I dag sprer du sjarmen din rundt deg, og du imponerer kollegene dine med din tørre humor og ditt smittende smil. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2 

Du prøver å få kontroll over arbeidet ditt i dag, og det kan høres enklere ut enn det er, fordi det er så mange involverte i prosjektet ditt, og alle vil ha en stemme. Her gjelder det å styre med en vennlig hånd. Hvis du blir for dominerende, kan noen kolleger trekke seg tilbake og nekte å samarbeide.

Fiskene 19/2-20/3 

På tirsdagen blir tålmodigheten din satt på prøve. Du jobber med en kollega som kan oppføre seg barnslig, og i dag viser han/hun akkurat den siden. Du har nok å gjøre uten å måtte opptre som forelder for voksne mennesker. Kvelden handler om å ha flaks og vinne noe.

Powered by Labrador CMS