horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 5. desember 

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler om å tenke logisk og handle strukturert. Vanligvis er ikke dette dine sterkeste sider, men du får hjelp fra Jomfruen. Det blir en interessant dag hvor du møter utfordringer og får mye ros. Kvelden har en overraskelse i vente.

Tyren 20/4-20/5 

I dag tar du et skritt tilbake fra det praktiske arbeidet og fokuserer mer på tall og planlegging fremover. Selv om dagen går fort, føler du at du kommer nærmere dit du vil være. Kvelden handler om familien og hjemmekos. Det blir en behagelig avslutning på dagen.

Tvillingene 21/5-20/6 

Også tirsdag blir en god og effektiv arbeidsdag, men du kan oppleve en nesten overveldende tretthet når du kommer hjem. Risikoen er stor for at du ikke orker de kveldsaktivitetene du har planlagt. Prøv å være litt restriktiv med aktivitetene dine på kveldene denne uken.

Krepsen 21/6-22/7

I dag er det en risiko for at du havner i en konflikt med en kollega eller venn. Du kan være ganske sta og nekte å innse at du tar feil, selv om det motsatte er bevist. Det er sjelden du er så lite fornuftig, men i dag virker det umulig å resonere med deg. Kvelden handler om å finne måter å bli kvitt frustrasjon på.

Løven 23/7-22/8 

Du er glad og utadvendt i dag. Det er så mye varme og sjarm i deg at du nesten kan vinne over alle du møter. Dette er egenskaper som er nyttige når det gjelder forretninger. Kvelden blir morsom og annerledes. Den byr på en uvanlig aktivitet.

Jomfruen 23/8-22/9 

I løpet av tirsdagen får du muligheten til å oppleve noe unikt og inspirerende. Det kan være relatert til jobben din eller til en fritidsaktivitet. Dette er noe du har ønsket å gjøre, men trodde var utenfor rekkevidde. Nyt denne dagen.

Vekten 23/9-22/10 

Du har et godt tempo i dag, og du er uvanlig strukturert for å være deg. Bare pass på så du ikke slurver gjennom visse oppgaver. Noen ganger kan hastverk gå utover kvaliteten på resultatet. Det gjelder å finne en balanse. Kvelden passer bra til fysiske aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag står du imot mer av prinsipp enn av nødvendighet. Du ønsker å bevise både for deg selv og for andre at du er en person som tenker selvstendig og ikke følger strømmen. Det som irriterer deg mest er når du får utvetydige direktiver; da er det vanskelig å unngå å bryte reglene.

Skytten 22/11-21/12 

Selv på tirsdag føler du deg litt nedstemt. Du søker bekreftelse fra omverdenen, noe du sjelden gjør. Vanligvis bryr du deg ikke om hva alle andre synes og går din egen vei, men ikke i dag. Hjemme føles alt litt bedre; der har du ikke samme ønske om å prestere.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdag er du tilbake i dine vanlige rutiner, og tempoet er veldig høyt. I dag satser du på å få mye gjort på formiddagen, fordi du vet at du ofte ubevisst senker tempoet etter lunsj. En kollega har en tendens til å oppsøke deg til alle tider uten noen egentlig grunn.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen blir intensiv med mange møter og enda flere spørsmål å svare på. Heldigvis har du kontroll og er godt forberedt på det meste. Selv om det er mye å gjøre, gir det deg en herlig tilfredsstillelse å se hvordan alt kommer sammen. Dette er noe du har slitt med lenge.

Fiskene 19/2-20/3 

Også tirsdagen handler om orden og struktur, noe som sjelden er din greie. Selv om du liker å ha det pent rundt deg, er du sjelden spesielt strukturert, verken privat eller på jobben. Heldigvis får du hjelp fra Jomfruen, som er det mest ryddige tegnet i zodiaken.

Powered by Labrador CMS