horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 4. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdag handler også om å ikke stresse og ta en ting om gangen. Du får en sikkerhet og en ro fra jorden og det hjelper deg å tenke praktisk selv når det er kaos rundt deg. Kvelden blir veldig innbydende og sosial. Du er spontan og liker å snakke med folk du ikke kjenner.

Tyren 20/4-20/5

På tirsdag rir du på den samme bølgen av vidunderlig jordenergi. Det er du overbevist om du er på rett vei og nå må du bare bevise det. Du kan være veldig utspekulert når det gjelder både forretning og å tenke strategisk. Kvelden blir ekte hyggelig. Du nyter sommeren.

Tvillingene 5/21-6/20

Tirsdag handler om logisk tenkning og å gjøre én ting om gangen. Det blir en god en dag hvor du faktisk klarer å kombinere effektivitet med å ha det gøy. I løpet av dagen du møter en person som plager deg mye. Hun invaderer din personlig sfære, og du synes det er vanskelig.

Krepsen 21/6-22/7

I dag forventes det at du blir enig med en sjef eller venn som du ikke liker, bare fordi for å vise at du er lojal mot vedkommende. Dette strider mot dine prinsipper og du kan gjøre det motsatte i stedet bare for å vise at du tenker uavhengig. Kvelden byr på stoff til ettertanke.

Løven 23/7-22/8

Tirsdag blir morsom, men stressende. Du har mange jern i ilden denne dagen og den det er en risiko for at du sitter igjen med mange uferdige oppgaver når dagen er over endelig. Å planlegge tiden din er ikke din sterke side, du er snarere noe av en tidsoptimist og det er godt synlig i dag.

Jomfruen 23/8-9/22

Tirsdag følger samme spor som mandag. Det meste flyter godt frem til noen foreslår en endring i rutiner eller å tenke utenfor boksen. Akkurat nå nyter du veldig godt i boksen din, og du vil ikke utforske nye områder. Kvelden blir morsom og byr på et uventet men kjært møte.

Vekten 23/9-22/10

I dag er du effektiv uten å ofre kvaliteten for det. Noen ganger du tar snarveier for å oppnå visse resultater, men ikke i dag. Du sørger i stedet for å sette i et høyere gir. Kvelden blir interessant og informativ. Du lærer nye ting på det her på tirsdag.

Skorpionen 23/10-21/11

Tirsdag blir en skikkelig rutinedag hvor ting følger et visst mønster. Du har en tendens til å mislike å jobbe på denne måten, men akkurat nå trives du med å ha en klar plan for dagen og ikke å avvike fra det du gjør. Du orker ikke å være impulsiv akkurat nå.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdag er en god dag for å utvikle nye ideer og la kreativiteten flyte. Du få en herlig energi fra Taurus som gir deg sikker smak og sans for detaljer. I dag øver du tålmodigheten på en kollega som har en tendens til å gå deg på nervene.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du ansvar for en yngre slektning eller et dyr. Det ser ut til at du er det barnevakt/dyrevakt denne dagen. Du fokuserer mye på felles aktiviteter. Du vil at det skal være en morsom opplevelse for ham. Kvelden blir kort annerledes, men morsomt.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdag blir en god dag når du benytter anledningen til å tenke litt egoistisk. Det prioriterer du gjør noe du synes er gøy i stedet for å være til stede for venner eller familie. Det blir en fin dag eller ettermiddag hvor en av dine interesser spiller inn hovedrollen. Kvelden handler om planlegging for sommeren.

Fiskene 19/2-20/3

Du er inne i en tøff periode på jobben hvor det er viktig å kunne sette opp tempoet alvor. Mye av denne dagen handler om å tørre å gjøre litt mer enn vanlig og det ta svingene på alvor. Det er et mot i din måte å presentere ideer og ta kommandoen som ikke var der før.

Powered by Labrador CMS