horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 4. april

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag havner du i en konflikt der du forventes å megle mellom flere opprørte parter. Det er egentlig ikke din styrke å være diplomatisk, men med Månen i Vekten får du hjelp til å tenke mer løsningsorientert i denne typen situasjoner.

Tyren 20/4-20/5

Selv om det fortsatt er mye å gjøre denne tirsdagen, handler det mer om å styre mennesker og sørge for at ting blir gjort enn å gjøre dem selv. Du har oversikt og kontroll. Denne dagen handler også om å planlegge fremover, noe som kan føles litt vanskelig når så mye er usikkert.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag har du fortsatt mye å gjøre, men ved å be om hjelp vil du komme gjennom haugen av oppgaver raskere enn du trodde var mulig. Dagen handler også om sosiale relasjoner. Du har funnet din gruppe både på jobben og privat, noen som gjør hverdagen litt morsommere.

Krepsen 21/6-22/7

I dag kan en kollega og du være uenige om hvordan dere skal jobbe. Du prøver å finne en mellomting som begge kan akseptere, men denne personen vil alltid gjøre det på sin måte, så det er ikke sikkert at kompromissene dine vil fungere. Kvelden blir rolig og avslappende.

Løven 23/7-22/8

Du er ikke helt komfortabel med å ha så mye jord i tegnet ditt som du har akkurat nå. Du føler deg treg og uinspirert. I dag løsner det imidlertid litt opp, og du får et høyere tempo. På ettermiddagen venter noen gode nyheter som angår dine personlige mål.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag kan du uttrykke deg litt for direkte, og det kan skremme eller såre en kollega. Det handler ikke om hva du sier, mer om hvordan du sier det. Vedkommende er veldig følsom for tonefall og blikk, noe som kan føre til at han eller hun tolker inn undertoner som ikke er der.

Vekten 23/9-22/10

Selv om du ikke er like målrettet denne tirsdagen, går det meste bra. Tempoet er høyere, og du har flere baller i luften samtidig, så det gjelder å ha oversikt. Kvelden handler om en ung slektning og hans eller hennes behov for oppmerksomhet.

Skorpionen 23/10-21/11

Selv om du har mye å gjøre denne tirsdagen, er tempoet ikke høyere enn at du rekker alt, noe som føles bra. Du kan til og med ta deg tid til å ta opp noen ideer med sjefen din, og du blir positivt overrasket over responsen du får.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen handler om å ha kontroll og ikke slippe unna oppgaver som du ikke er fornøyd med. Du kan bli litt slurvete når du føler deg stresset. I løpet av denne dagen kan en SMS eller en telefonsamtale live opp stemningen, spesielt hvis den inneholder morsomme rykter.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er det full fart, men du presser deg ikke fordi du har en plan du følger. Tvert imot er du nøye med hva du spiser og hvordan du organiserer arbeidet ditt, alt for å være effektiv uten å stresse. Kvelden byr på latter og utfordringer.

Vannmannen 20/1-18/2

Hvis gårsdagen var en avslutning, blir dagen en nystart på mange måter. Selv om du jobber med det samme som før, ser det ut som om du går inn i en ny fase. Det blir en kreativ dag som krever at du er skjerpet, noe som kan være vanskelig siden du har mye i hodet akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

Selv om dagen starter rolig, kan den bli litt stressende til tider, spesielt mot kvelden når du har en deadline du må overholde. Fiskene liker ikke å bli tvunget til å holde seg innenfor en tidsramme, så dette blir en nyttig erfaring for deg. Kvelden handler om en venn og deres bekymringer.

Powered by Labrador CMS