horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 31. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler også om kommunikasjon, men også om å nå mennesker privat. Du er mer emosjonell enn vanlig og har et behov for å uttrykke følelsene dine. Kvelden kan innebære fest, barn eller en form for feiring.

Tyren 20/4-20/5 

Du er kanskje ikke veldig overtroisk av deg, men selv du kan ane de kreftene som er i spill denne dagen og natten. Avhengig av din grunnleggende energi kan tirsdagen utfolde seg på ulike måter. Det mest sannsynlige er at du omfavner det du føler med nysgjerrighet og åpenhet. Kvelden bringer underholdning.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv om du kanskje ikke pleier å feire Halloween, ser det ut til at du har spesielle planer for akkurat denne dagen. Kanskje har du barn, eller kanskje har vennene dine en feiring planlagt. Uansett hva du finner på, blir det en morsom opplevelse og sannsynligvis en sen kveld som ikke føles som en vanlig hverdag.

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdagen fortsetter du kampanjen din for å realisere ideene dine. I dag påvirker også den salgsorienterte Tvillingen deg positivt. I løpet av denne dagen kan det bli mye snakk om tall og lønnsomhet, så det er viktig at du er godt forberedt, ellers kan det gå galt.

Løven 23/7-22/8 

Selv på tirsdagen er det uvanlig stille. Selv om du har mye å gjøre på jobben, skjer det ikke mye annet. Ingen utbrudd eller drama. Du har en sjette sans når det gjelder konflikter, så du begynner å mistenke at dette bare er roen før stormen. Kvelden handler om å støtte en familiemedlem.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv tirsdagen blir intens, både på jobb og privat. Det er mange nye inntrykk denne dagen, og du forventes å lære ting raskt. Du kan oppleve visse deler av tirsdagen som krevende, men alt i alt blir det en hyggelig dag og en koselig kveld.

Vekten 23/9-22/10 

Du er en person som trenger balanse i livet ditt, og i dag, når sløret mellom liv og død sies å være tynneste, kan du føle en liten ubehag. Du kjenner inni deg at dette ikke er en vanlig tirsdag. Prøv å absorbere de sterke kreftene som er i sving denne kvelden i stedet for å la deg skremme.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det sies at sløret mellom de døde og de levende er ekstra tynn på kvelden og natten på Halloween. Hvis det er noen som kan oppleve dette, er det deg, men ikke på en skummel måte. Dette handler mer om varme og beroligende energi som gir deg styrke og tillit.

Skytten 22/11-21/12 

Det er noe spontant og lekent ved både deg og hele denne dagen. Det handler om godteri og practical jokes. Du har vanskelig for å fokusere på arbeidet, men på den annen side er du veldig sosial, så det er en god dag å knytte kontakter. Kvelden handler om å være spontan og gjøre noe annerledes.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det ser ikke ut til at det blir noe spesiell Halloween-feiring for deg. Kanskje kan du stjele litt godteri og feire med en halvskummel film foran TV-en. Du er ikke akkurat i partystemning i dag; heller trenger du litt tid alene for å tenke over en viktig beslutning som du står overfor.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdag opplever du at en kollega blir ofret for å redde resten av gruppen fra skammen ved å ha gjort feil. Du har ingen problemer med å stå for dine feil, så du sørger for å forsvare din arbeidskamerat og fortelle hvordan det egentlig forholder seg. I dag er du ikke spesielt populær.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv tirsdagen handler om å utforske og søke vei fremover i stedet for å få klare direktiver. Selv om du synes det virker litt forvirrende, begynner du å ane meningen med denne tilnærmingen. Det utfordrer fantasien din og gir deg muligheten til å tenke fritt. Kvelden handler om sport eller annen aktivitet.

Powered by Labrador CMS