horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 30. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag starter et nytt prosjekt på arbeidsplassen din, og du skal samarbeide med personer som enten er vanskelige for deg, eller som du ikke kjenner i det hele tatt. Dette blir en prøvende tid, men det er også en mulighet for deg å vokse og ta ansvar på en ny måte.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å finne struktur i alt kaos, og som en Tyr er du flink til det. Du får menneskene rundt deg til å føle seg rolige og trygge selv når ting endrer seg. Du er alltid der for å lytte, støtte og lære, noe som blir verdsatt av kollegene dine.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er en snakkesalig person som liker å diskutere og ta opp spennende og intellektuelle temaer. I dag synes du det er ekstra morsomt å gå mot strømmen og skape debatt for debattens skyld. Kvelden handler om en hobby eller trening av noe slag.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en person du gjerne vil tilbringe litt ekstra tid med, og du prioriterer å ordne det slik at dere møtes i dag. Det kan være en bekjent, nabo eller kollega. Hvis det ikke er en fast avtale, sørger du for å "tilfeldigvis" støte på hverandre. Du kan være ganske pågående når du vil.

Løven 23/7-22/8

Tirsdagen blir en dag der nøyaktighet er viktig, og det er ikke din sterkeste side. Du er vanligvis rask og effektiv, men for å oppnå det, pleier du å slurve med ting du vet du er flink til. I dag kan mye gå galt hvis du ikke er grundig med alle detaljer.

Jomfruen 23/8-22/9

Du holder deg unna all sladder og konflikter på jobben. Akkurat nå synes du det er veldig vanskelig å bli involvert mellom personer som ikke kan komme overens. Du påvirkes sterkt av Vekten, og det gjør at du ikke vil ta parti. Ellers er det en god dag der du får mye gjort.

Vekten 23/9-22/10

I dag tar du mer plass enn vanlig, og du sørger for å bli sett og hørt i situasjoner som betyr noe. Det blir en interessant og lærerik dag der noen kolleger vil helt endre oppfatningen av hvem du er. Kvelden handler om å løse en økonomisk utfordring.

Skorpionen 23/10-21/11

Selv i dag er viljen sterkere enn kroppen din, og du får ikke gjort så mye som du ønsker. Det blir likevel en god dag der du tilbringer tid med familie eller venner. Hvis du er hjemme i løpet av dagen, passer du på å virkelig hvile godt.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir på mange måter en ny start for deg, og det kan gjøre deg litt vemodig. Selv om du ser positivt på fremtiden, er det en del av deg som ikke helt vil slippe taket. På jobben går alt veldig smidig, og du får ros for innsatsen din.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen blir en sorgfull dag siden du tar farvel med noe eller noen som har vært med deg lenge. Dette er tungt, men du vet at det er riktig, og det gjør hele prosessen litt enklere. Kvelden handler mye om minner og det som har vært vakkert.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er sterke elementer av vemod og sorg denne tirsdagen, men også håp og tillit til at du har tatt riktig beslutning. Vannmannen pleier sjelden å angre eller se tilbake, men akkurat denne beslutningen du har tatt betyr at du slipper taket i noe fordi du må, ikke fordi du vil.

Fiskene 19/2-20/3

Det er bra hvis du utgår fra at glasset er halvfullt i stedet for halvtomt i dag. Det er ved å tenke positivt at du vil kunne yte litt ekstra. Du får hjelp av Solen som gir deg den energien og styrken du trenger. Dagen handler også om vennskap og lojalitet.

Powered by Labrador CMS