horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 30. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Du går inn i en fase der du bryr deg mer om omgivelsene dine enn du pleier å gjøre. Det handler om å sette andres behov foran dine egne og gå langt for å få menneskene rundt deg til å trives. Ikke glem deg selv i alt dette.

Tyren 20/4-20/5 

Også tirsdagen ser hyggelig og stabil ut. Du nyter å skape orden og harmoni rundt deg. Dette er en dag hvor du gjerne lager mye mat eller uttrykker deg gjennom kunst og andre uttrykksformer. Kvelden handler om å lytte til en slektning og prøve å forstå hva vedkommende vil si.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du litt mindre stabil. Du har vanskelig for å bestemme deg, og det kan hende du vingler når det kommer til større beslutninger. Fordelen med denne dagen er at du er sosial og utadvendt. Det er en god dag å knytte nye kontakter. I dag får du høre ekstra saftig sladder om en bekjent.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag begynner selvtilliten din å svinge frem og tilbake. Det som du tenkte skulle være en enkel oppgave å mestre, viser seg å være litt vanskeligere enn planlagt. Her gjelder det å være tålmodig, både med deg selv og oppgaven du utfører. En god venn ringer eller sender melding med morsomme nyheter.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du en masse positiv energi og strålende godt humør. Du strør mange morsomme kommentarer rundt deg og får omgivelsene dine til å le. I dag er en god dag å starte nye prosjekter. Ingen utfordringer er for store for deg akkurat nå. Kvelden blir overraskende aktiv.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag prøver du å få hverdagen til å gå opp. Det gjelder både hvem som tar ansvar for hva i familien, men også ulike tidspunkter som skal passe sammen med middager og fellesaktiviteter. Er du singel, satser du på å planlegge ting som trening, kanskje en kurs og tid for venner.

Vekten 23/9-22/10 

Du er fokusert, og du gjør en del ting denne tirsdagen, men ellers skjer det ikke så mye. Det blir en veldig hverdagsbetont dag som glir forbi uten noen bekymringer. Kvelden byr på morsomme aktiviteter som setter litt krydder på en ellers ganske grå dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det har oppstått en feil på jobben på grunn av en misforståelse, og det er du som må ta ansvar og stå for hva som har skjedd i denne situasjonen. Du pleier ikke å like å ta feil eller innrømme feil, men i akkurat dette tilfellet har du ingen annen mulighet hvis du vil være ærlig og rakrygget.

Skytten 22/11-21/12 

I dag har du fortsatt en ganske høy energi ifølge horoskopet ditt, men det er en risiko for at du kan ha problemer med å holde fokus på målet. Det blir lett at små sideprosjekter her og der sklir gjennom prioritetslisten din. En samtale med en venn kan vekke en viss uro hos deg. Vedkommende virker bekymret.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdagen kan du være litt mer egosentrisk, da fokuserer du på hva det er du trenger å gjøre. Du setter både dine behov og dine gleder foran andre denne dagen. Det blir en lang og intens tirsdag som avsluttes med at du blir litt bortskjemt av en familiemedlem eller venn.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag er det viktig at du kan forene ulike sterke viljer slik at de drar i samme retning. Akkurat som Vekten har du en diplomatisk side som du kan trekke frem ved behov, men du kan også være ganske autoritær om det er nødvendig. Kvelden handler om trening og å være aktiv.

Fiskene 19/2-20/3 

Du angrer på en beslutning du har tatt, og du vet ikke helt hvordan du skal komme deg ut av dette. Det er en tvil som kommer fra Vekten, så prøv å stå fast ved det du har lovet, for du vil angre igjen hvis du trekker deg tilbake nå. Stol på beslutningen din.

Powered by Labrador CMS