Dagens Horoskop: Tirsdag 29. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Etter en ganske tøff start på uka, blir tirsdagen betydelig roligere og du kan endelig puste ut. Du får dessuten masse skryt fra sjefen din for den innsatsen du har gjort. Dette blir virkelig en bra dag.

Tyren 20/4-20/5

Du savner å jobbe med en kollega som enten har byttet jobb eller har andre arbeidsoppgaver nå. For deg var det ikke bare en kollega, men en person du kunde snakke med alt om. Akkurat nå prøver du å anpasse alt det nye som er i livet ditt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vurderer å søke ny jobb eller å flytte på deg, men du er litt urolig for at dette er feil tidspunkt å gjennomføre det på. Du må våge å tro på deg selv. Husk at man sjeldent angrer på på det man har gjort, kun det man valgte å ikke gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg i et uvanlig godt humør i dag. Det har vært en aktiv helg og du har sovet godt om natten. I løpet av mandagen får du sjansen til å samarbeide med en person du beundrer på avstand, men som du ikke helt har våget å ta kontakt med.

Løven 23/7-22/8

Du undersøker muligheten for å få forandret på de oppgavene du må gjøre, men det er ikke like enkelt som du hadde håpet på. Mange blir påvirket om du skal få det som du vil, og mange av disse er ikke spesielt samarbeidsvillige.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes rom for å improvisere i dag og det synes du er gøy, men samtidig litt skremmende. Du vet at du er god på å komme opp med nye ideer, men det kan ofte bli med ideen fordi du mister selvtilliten når du vel skal gjennomføre planene dine. I dag går du hele veien, fra tanke til handling.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en hel del du vil få gjort denne tirsdagen, og du har en ganske så omfattende plan på hvordan du skal gå frem. Dessverre kan det oppstå hinder i veien i form av mindre problemer som dukker opp i løpet av dagen og som ødelegger for din nøye, gjennomtenkte plan.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne tirsdagen prøver du å dra i gang et prosjekt du lenge har jobbet med, men det er først nå du finner ressurser og vilje til å utvikle den mer praktisk. En kollega som alltid har vært veldig svak for deg, hjelper deg i gang.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om en forbudt flørt, en misforståelse og en masse drama. Det blir en interessant og delvis krevende tirsdag, som ender bedre enn den startet. På kvelden treffer du en en venn du har savnet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har hatt en del å tenke på den siste tiden og sakte men sikkert kommer du frem til en ganske så avgjørende beslutning. I dag velger du å ta en prat med dine nærmeste om hva det er du har grublet over og hva du tenker å gjøre. Kvelden byr på en fysisk utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Endelig begynner alle puslebitene å falle på plass og du føler deg stolt over resultatet. Det ble så mye bedre enn du hadde håpet på. I løpet av kvelden får du mulighet for å imponere en venn med dine talenter.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt sur for at en venn har ignorert deg og akkurat når du hadde bestemt deg for å droppe denne personen, så hører han/hun av seg, og alt er tilgitt. Vennen din er veldig god på å snurre deg rundt lillefingeren. Du kan helt enkelt ikke motstå denne personens sjarm.

Powered by Labrador CMS