horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 29. august

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler om å lese andre mennesker, og i dag føler du at du har knekt koden når det kommer til å lese følelser. Det blir en dag hvor du møter mange spennende mennesker fra forskjellige bakgrunner. Det blir også en dag hvor du blir konfrontert med dine egne fordommer.

Tyren 20/4-20/5 

Det virker som om ting hoper seg sammen i ulike sammenhenger, noe som etter hvert vil føre til problemer for deg. Du er en problemløser, men akkurat i dag føler du deg litt matt. Du er usikker på hvordan du skal håndtere situasjonen, og sjefene dine er like hjelpeløse som deg. Kvelden bringer med seg aktiviteter som renser hjernen for negative tanker.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det er en forsiktighet i stjernetegnet ditt som ikke vanligvis er til stede. Du går forsiktig frem for å ikke forstyrre noen litt grinete kolleger, og du blir irritert på deg selv for at deres meninger betyr så mye for deg. På jobben er tempoet høyt, og du stresser mer enn du burde. Pass på at du ikke slurver med pauser eller mat.

Krepsen 21/6-22/7 

Det blir en god dag dersom du skal starte prosjekter eller jobbe mer med ideer. I dag passer det ikke å detaljplanlegge eller fokusere på oppgaver som krever uavbrutt oppmerksomhet. Du har altfor mange tanker i hodet for det. Kvelden passer bra for fysisk aktivitet.

Løven 23/7-22/8 

Selv om du fortsatt er noe avventende, er du ikke like handlingslammet som du til tider var i går. Du har tatt deg tid til å tenke gjennom hva du vil gjøre, så i dag kan du handle etter planene dine og likevel føle deg ganske trygg. Kvelden handler om hvor sårende ord kan være.

Jomfruen 23/8-22/9 

På tirsdagen møter du mange interessante mennesker som inspirerer deg. Du er kanskje på et kurs eller starter en ny hobby denne dagen, for temaet er å lære nye ting og møte nye mennesker. Kvelden handler om å fordøye inntrykkene og mentalt sortere dagens hendelser.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdagen er du stresset både fysisk og mentalt. Det er mye på jobben akkurat nå, og i tillegg blir du ekstra utfordret når noen ikke bidrar som de burde. Du er sjelden den som sier ifra, men det er en risiko for at du virkelig blir sint i dag.

Skorpionen 23/10-21/11 

Dagen blir morsom og annerledes. Du lærer nye ting, og du inspirerer andre til å lære av deg. Dagen handler om gjensidig utveksling, og det er bra at du er flink til å prate med mennesker. På ettermiddagen kan en samtale fra en slektning vekke noen spørsmål.

Skytten 22/11-21/12 

På tirsdag studerer du en gruppedynamikk. Du vil vite hvem som er den selvpålagte lederen og hvem som faktisk lytter til andre. Det blir en spennende dag som gir deg noen nyttige perspektiver. Kvelden dreier seg om å møte familien din eller slektninger.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdag vil du gjerne være den som viser hva du kan. Du er effektiv og jobber hardt. Denne dagen kan du også oppfattes som flørtende av noen kolleger. Du er egentlig ikke særlig flørtende av natur, men det er en person som du synes det er morsomt å forvirre, og du oppnår det best ved å flørte.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdag tar du opp hverdagsproblemer og etablerer rutiner på jobben. Det blir en ganske avslappet dag hvor du føler at du faktisk har tid til å fokusere på en ting om gangen. På ettermiddagen tar du deg tid til å ta tak i et personlig forpliktelse du har.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv på tirsdag er du fylt av kreativitet og unike ideer. I dag tar du opp en sak med en av sjefene dine i håp om at ideen din kan styrke gruppen både nå og på lang sikt. Kvelden handler om å tørre å skille deg ut i en offentlig sammenheng.

Powered by Labrador CMS