horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 28. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen handler om å gjøre ting for din egen skyld og din fremtid. Det blir en spennende dag hvor du tar avgjørende beslutninger, men også blir overrasket av ting som skjer i omgivelsene dine. Det viktigste denne dagen er å være åpen og legge dine fordommer til side.

Tyren 20/4-20/5 

Det er en herlig sjarm hos deg i dag. Du er både verbal og innsiktsfull samtidig. Kanskje snakker du litt for mye av og til, men det meste du sier er gjennomtenkt og klokt, krydret med litt ironi og varm humor. Denne dagen blir en pause i en ganske intens hverdag.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du pleier å komme overens med de fleste mennesker, men på alle arbeidsplasser er det alltid noen man unngår, og vedkommende har en tendens til å dukke opp overalt i dag. Du vil prøve å opprettholde en profesjonell tone med denne kollegaen, men opplever at det er vanskelig.

Krepsen 21/6-22/7 

Tirsdagen handler om å avslutte. Det trenger ikke å dreie seg om et forhold, men det kan gjelde et arbeidsforhold, en venn eller en bekjent. Det viktige er at du er ærlig både mot deg selv og mot vedkommende. Noen ganger føler man seg bedre ved å slippe taket.

Løven 23/7-22/8 

Tirsdagen handler om å ta igjen det tapte. Etter forsinkelser i et prosjekt hvor du har måttet gjøre ting på nytt, må du jobbe raskt hvis du skal klare den tidsplanen du har. Kvelden handler om å koble av fra jobben, enten med venner eller gjennom en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv på tirsdagen merker du den rastløse energien som kommer fra Tvillingene. Du vil gjerne gjøre varierte ting i dag, og du kjeder deg fort når det ikke skjer så mye. Dette er en uvanlig følelse for deg. Vanligvis er du veldig komfortabel med faste rutiner og lite variasjon.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdagen ber en sjef deg om hjelp i en spesifikk sak, og det får deg til å føle deg litt fortvilet. Du vet at du ikke bare må velge, men du må også velge bort mennesker eller oppgaver fra et visst prosjekt. Vekten hater å måtte velge, uansett hva det gjelder.

Skorpionen 23/10-21/11 

Etter å ha jobbet litt i mørket i går, begynner tankene dine å bli klarere. Du er sikrere på hva du vil si, og du vet nesten hvordan du skal formulere det. I løpet av ettermiddagen kan en sjef få en annerledes idé som vedkommende vil at du skal gjennomføre.

Skytten 22/11-21/12 

Månen gjør deg mer empatisk enn vanlig og demper energitoppene dine slik at du får en jevnere fordeling av energi gjennom dagen. Det blir en god tirsdag hvor du vier deg til mer tålmodighetskrevende oppgaver enn vanlig. Kvelden handler om aktivitet og å møte venner.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag er du i strålende humør og sprer sjarmen din rundt deg. Dette er en dag hvor du byr på deg selv og nyter livet. På jobben kan singel-Steinbukken ha en, eller til og med to flørter, ingenting som er så alvorlig, men det lysner opp hverdagen.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det blir en hyggelig dag som inkluderer både hardt arbeid og sosialt samvær. Du drar gjerne ut og tar en lengre lunsj hvis du har muligheten. Å spise godt midt på dagen og kunne ta deg tid til å prate med kollegene dine, er viktig for deg.

Fiskene 19/2-20/3 

Selv denne dagen er du veldig ærlig, men hvis du ikke passer deg, kan du såre en venn unødvendig. Å ikke si nøyaktig hva du mener er ikke det samme som å lyve. Noen meninger gagner ikke mottakeren, og da trenger man ikke å formidle dem. Kvelden blir fortryllende.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS