horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 28. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen handler om nære vennskap og om viljen til å tilgi en venn for noe de sa eller gjorde. Selv om viljen er der, er det ikke sikkert du kan tilgi med hjertet selv om du gjør det verbalt. På kvelden har du behov for å bevege deg, i form av idrett eller trening.

Tyren 20/4-20/5

Det er et følelsesmessig forhold mellom deg og en kollega og du føler at det slår gnister mellom dere hver gang dere ser hverandre, men dere benekter likevel tiltrekningen. Du vet at hvis du innrømmer følelsene dine vil det være problemer, og du kan ikke håndtere det akkurat nå.

Tvillingene 5/21-6/20

I dag er du mer kreativ enn du vanligvis er, og du lar din kunstneriske side ta over på jobb. Ikke alle setter pris på det lille ekstra du legger til, men du bør ikke bekymre deg for det. Du er god på det du gjør og ingen andre bør presse deg bare fordi du ikke gjør ting på deres måte.

Krepsen 21/6-22/7

I dag går månen inn i krepsens tegn, noe som vanligvis er bra for deg, men i dag kan det skape problemer fordi du har en tendens til å si hva du mener uten filter. Du kan ha noen kontroversielle meninger, og vanligvis holder du det for deg selv, men ikke i dag.

Løven 23/7-22/8

I dag står du overfor en ganske omfattende oppgave som vil ta en masse tid. Du innser at du ikke bare trenger hjelp, du må få den fra en person som du ikke liker og det gjør vondt å spørre om råd. Løven kan være veldig stolt, men i dag kler du deg bedre i ydmykhet.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag skjer det noe innad i familien som gjør at du retter fokuset mot hjemmet i stedet for på jobb. Det trenger ikke være noe alvorlig, men det handler om noen som trenger litt ekstra støtte fra deg. Kvelden byr på en uvanlig hendelse.

Vekten 23/9-22/10

Det ser ut til at en venn eller et familiemedlem er i trøbbel i dag, og selvfølgelig er du ved deres side for å støtte. Hele dagen går i familiens tegn. Om det handler om mennesker du er i slekt med eller veldig nære venner, omgir du deg med disse menneskene mesteparten av dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag kan du ha det vanskelig med enkelte kolleger som kommer for nær deg. Du har en stor personlig sfære akkurat nå, og du blir irritert når folk invaderer rommet ditt, enten bokstavelig talt eller i overført betydning. Vær tydelig når du markerer din irritasjon.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen handler om å finne løsninger på problemer og tenke stort, noe du er veldig god på. I dag får du skryt av en sjef for din kreative innsats og din evne til å se ting som andre savner. Kvelden blir morsom og intens på et godt vis.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag har du lovet en sjef å gjøre noe du egentlig ikke vil gjøre i det hele tatt, men som Steinbukken er det veldig viktig for deg å holde ord. Når du har først setter i gang innser du at motstanden din var ganske uberettiget. Dette kan fullføres raskt og deretter kan du bruke resten av dagen til å gjøre morsommere ting.

Vannmannen 20/1-18/2

Du diskuterer arbeid med en person som ikke tenker praktisk, men bare teoretisk sett. I deres verden handler det mer om tall enn konkrete mål og mennesker. Du må prøve å få denne personen til å bli mer virkelighetsorientert. Kvelden blir hyggelig og sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Du går inn i en periode hvor hjemmet og det å trives der blir veldig viktig for deg. Det kan dreie seg om alt fra storrengjøring til oppussing eller kjøp av fine ting. Hvis du jobber, har tankene en tendens til å vandre hjem, du tenker på endringer og forbedringer du ønsker å gjøre.

Powered by Labrador CMS