horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 28. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På tirsdag bobler du av entusiasme og ideer. Noen av kollegaene dine lurer på hvor du får all energi og engasjement fra. Sannheten er at dette er ideer du har bygget opp over lang tid, men først nå har du mulighet til å realisere dem.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du flink med alt som har med forretninger og teknikk å gjøre. Tyren kan noen ganger fremstille seg selv som lite teknisk, men i virkeligheten kan du mer enn du gir inntrykk av, og det beviser du flere ganger denne dagen. Kvelden byr på nyheter.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tirsdagen blir en gjennomgående positiv dag hvor det skjer mye både på jobb og privat. Du lærer mye denne dagen. Det finnes både små og store lærdommer du kan trekke fra de erfaringene du skaffer deg i dag. En kollega gir deg en fin kompliment.

Krepsen 21/6-22/7 

Tirsdagen åpner opp mye for å skape nye ideer og for å få gjennomført ulike prosjekter. Her gjelder det å snakke fritt, fra hjertet, med sjefen din og ikke være redd for å være ærlig. Det er gjennom ærlighet du kan komme lengre og prestere bedre. Kvelden handler om å hjelpe en slektning.

Løven 23/7-22/8 

Tirsdagen handler om en hemmelighet som ikke må avsløres. Det kribler i hele kroppen etter å videreformidle det du har hørt, men samtidig vil du vise at du er en person å stole på. Dette blir en vanskelig nøtt å knekke. For øvrig en morsom, men litt kaotisk dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også på tirsdag er det noe flytende over tegnet ditt. Du har vanskelig for å fokusere på én ting av gangen, og tankene dine har en tendens til å vandre av sted hele tiden. For deg kan det være litt frustrerende, du ser at du er ineffektiv, men du har vanskelig for å gjøre noe med det.

Vekten 23/9-22/10 

I dag kan det være på sin plass å be om unnskyldning til de personene du var irritert på i går, og som du kanskje snappet litt for hardt til. Det vil føles bedre hvis du erkjenner dine feil. Kvelden blir interessant og informativ, spesielt når det gjelder nyheter som berører en venn.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også tirsdagen går i samme spor som mandagen. Du vet ikke hvorfor du er så trøtt. Det kan være en begynnende infeksjon i kroppen, men det kan også være visse planetkonstellasjoner som påvirker deg. Akkurat nå er det store planeter i bevegelse, og det kan du kjenne på.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen handler om et personlig problem som du har vanskelig for å få bukt med, uansett hvordan du vrir og vender på det. Her gjelder det å tenke litt annerledes. Hvis du prøver å se dette problemet fra et objektivt synspunkt, kan løsningen på dilemmaet presentere seg selv.

Steinbukken 22/12-19/1 

Selv om du prøver å fokusere på nåtiden denne tirsdagen, kan du ikke la være å dagdrømme litt om høsten. Det virker som om du planlegger en forandring i livet ditt som er ganske omfattende, og det er denne forandringen som opptar mye av tankene dine akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også tirsdagen fokuserer mye på penger og budsjett. Det blir en interessant dag hvor du sikter høyt. Vannmannen er noe av en visjonær, noe som merkes tydelig når du presenterer ideene dine. Du er ikke redd for å ta i. Kvelden kan by på et møte av noe slag.

Fiskene 19/2-20/3 

Også på tirsdagen skal du unngå å stresse. Hvis du setter for stort press på deg selv, vil det bare ende i kaos. Prøv å prioritere riktig, og gjør ikke mer enn du må gjøre. En venn av familien kan ha gode nyheter som hen vil dele med deg.

Powered by Labrador CMS