horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 27. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også tirsdagen handler om å skynde seg langsomt og å legge ned omsorg og ettertanke i alt du gjør fra arbeid til ditt privatliv. I dag er du glad og utadvendt, og du tar gjerne en spontan kontakt med fremmede. I løpet av ettermiddagen kan et problem skape en del hodebry for deg.

Tyren 20/4-20/5 

Tirsdagen handler om å lære nye ting. Tyren kan være litt trege i starten, men når de først har lært noe, sitter kunnskapen som et fjell. I dag tar du deg tid til å utforske og teste visse ideer som du har. Kvelden handler om et privat forpliktelse, det blir en god kveld.

Tvillingene 21/5-20/6 

Det beskjeden du venter på virker å drøye, og det irriterer deg. Dine kolleger kan oppleve deg som brysk og ordknapp i dag. Hvis du har fri, er det bra om du aktiverer deg slik at du kan tenke på noe annet i et par timer. En venn tar kontakt og vil møte deg.

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdagen kommer det inn en harmonisk energi fra Vekten, og det får det meste til å føles bra denne dagen. Du er i et herlig humør, og tiden går fort. Tirsdagen passer godt til alle former for fysisk aktivitet, gjerne utendørs hvis muligheten byr seg.

Løven 23/7-22/8 

Det er en varme og omsorg som gjennomsyrer ditt tegn akkurat nå. Løven kan være noe egosentrisk. Selv om du alltid har et stort hjerte, så utgår du vanligvis fra dine egne behov. Denne dagen viser du sterk medfølelse og forståelse for din omgivelses problemer og bekymringer.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er det fortsatt denne nye relasjonen i livet ditt som spøker, og tirsdagen handler om å prøve å finne ut hva som er sant og hva det er du leser mellom linjene. Du snakker mye med en pålitelig venn. Hen kan få deg til å se hele situasjonen på en ganske rasjonell måte.

Vekten 23/9-22/10 

Tirsdagen handler om varme og humor. Du har en kollega som gjør dagene på jobben litt bedre, og hen frisker opp denne tirsdagen skikkelig. Hvis du har fri, handler dagen om å gjøre ting med en eller flere venner. Kvelden kan by på en annerledes samtale eller SMS.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag tar du fatt på en større oppgave på jobben, og det krever en del tankevirksomhet fra din side. Dette er et ganske saftig prosjekt å ta fatt på, og det gjelder at du legger opp en god plan fra begynnelsen av. En kollega hjelper deg gjerne med å komme i gang.

Skytten 22/11-21/12 

I dag søker du råd hos en vis venn eller slektning som du har. Ved å lufte tankene dine høyt, kan du få innsikt i hva du trenger å vite for å kunne ta beslutningene dine. Denne dagen handler også om å hjelpe en kollega som har havnet i knipe.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdagen tar du en rekke gode initiativer som gleder menneskene rundt deg. Enten du er på jobb eller har fri, er du til glede for de menneskene som er nær deg. Din omtanke og humor varmer. I dag er du utendørs så mye som timeplanen din tillater.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag står du med mange løse tråder som forventes å bli bundet sammen til en slags helhet. Det virker som om mange personer er involvert i et visst prosjekt, og de fleste ser bare så langt som til sine egne områder. Det blir du som må sy sammen bitene til en større sammenheng.

Fiskene 19/2-20/3 

Mistenksomheten mot å bli lurt ligger fortsatt der i dag. Du hopper ikke på noe, ikke engang ting som faktisk er bra for deg. For hvert forslag du får som innebærer penger, strammer du øreklaffene. Det er bare å innse at du vil holde hardt i lommeboken i dag.

Powered by Labrador CMS