horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 26. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen blir en dag der du må kompromisse, og det liker du ikke. Væren er vanligvis veldig opptatt av å gå sin egen vei, men i dag kan innflytelsen fra Vekten gjøre deg litt mer ettergivende. Kvelden handler om at du har kommet over eller hørt noe som ikke var ment for deg å vite.

Tyren 20/4-20/5 

For deg er våren her, uavhengig av været. Du ser det i lyset og du føler det i luften. Tyren er et ekte vårmenneske, og når termometeret begynner å stige igjen, blomstrer du opp. I dag viser du en sjarmerende og sensuell side som vekker beundring hos de du møter.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag ønsker du å bli ferdig med så mye som mulig. Det handler både om arbeid og ting hjemme. Du stresser ikke, men det betyr ikke at du har det rolig; tvert imot, prosjektene dine pågår fra tidlig morgen til sen kveld. Ikke glem å spise og sove, du kan lett glemme klokken.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv om fullmånen og måneformørkelsen skjedde på mandag, vil påvirkningen være med deg helt frem til fredag. I dag kan du være ekstra følsom for kritikk eller kommentarer som du opplever som stikk. Ha i bakhodet at du har en tendens til å forstørre det som blir sagt.

Løven 23/7-22/8 

I dag har du tatt beslutningen din, og da slipper all bekymringen og engstelsen taket. Det føles som om du endelig kan puste ut. Dagen blir virkelig god, først og fremst fordi du er så positiv til alt og alle. I dag blir din evne til å tenke logisk utfordret, og du griper sjansen til å bevise hvor intelligent du er.

Jomfruen 23/8-22/9 

Tirsdagen blir en varm dag som fokuserer mye på ditt privatliv. Det kan handle om vennskap eller en forelskelse. Akkurat nå er du i en periode der følelsene dine har en tendens til å løpe avgårde med deg, og du har lett for å bli forelsket. Det er herlig, men samtidig litt frustrerende.

Vekten 23/9-22/10 

Du pleier å være usikker når det gjelder å ta beslutninger, men i dag får du en gratis dytt fra etterdønningene av fullmånen, og da blir det enklere for deg å bestemme deg. Dagen handler om flere økonomiske beslutninger. Kvelden blir morsom og byr på en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også tirsdagen blir følelsesmessig ladet. Her kan du være rask til både latter og sinne. Du svinger i humøret, og noen kolleger kan synes det er vanskelig å lese deg. Selv legger du knapt merke til at du pendler i humøret. Ellers en ganske produktiv dag, i hvert fall hvis du får jobbe uforstyrret.

Skytten 22/11-21/12 

Du har vanskelig for å la ting ligge, og det merkes tydelig i dag når du tar opp en gammel konflikt som egentlig burde vært begravd og glemt. Det handler ikke om at du er langsynt, men mer om at du misliker å ha uløste problemer i bagasjen din. Skytten etterlater aldri løse tråder.

Steinbukken 22/12-19/1 

Også tirsdagen handler om å la seg rive med av øyeblikket og ikke gruble så mye fremover. Selv om det er litt praktisk arbeid denne dagen, handler det mest om glede og følelsen av at livet er på topp. Noen Steinbukker kan være nyforelsket, og da forsterkes denne følelsen ytterligere.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdagen bytter du ut dine vanlige arbeidsoppgaver mot et lite annerledes prosjekt, og det vil innebære en endring av omgivelser, enten for dagen eller for den nærmeste tiden. Dette blir en interessant og informativ dag der du lærer mye på kort tid.

Fiskene 19/2-20/3 

Under tirsdagen føler du deg litt kranglevoren. Det er nesten som om du leter etter ting å krangle om, både på jobb og privat. Du pleier sjelden å være så hissig, men i dag kreves det ikke mye før du eksploderer. Kvelden bringer nyheter om en slektning.

Powered by Labrador CMS