horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 26. desember

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Dagen starter sent og slutter tidlig. Du har innsett at du er trøtt etter hele dette racet som desember har vært. For deg handler denne dagen om å virkelig hvile, og kanskje du ikke engang forlater sengen. Det blir en dag der du lader batteriene og begynner å fokusere fremover.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdagen har du en del å gjøre, men du foretrekker å ikke stresse. Du tar en ting av gangen fordi du vet at du vanligvis er mer effektiv når du er systematisk enn når du prøver å gjøre flere ting samtidig. Kvelden handler om å tilbringe tid med noen som står deg nær.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag hjelper du en eldre slektning med flere små oppgaver. Hen er for stolt til å be om hjelp, men du vet at hen ikke er like kvikk som en gang i tiden. Du er der med en stille støtte og en hjelpende hånd. Kvelden handler om vennskap, å gjøre ting riktig og å stole på hverandre.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv tirsdagen ser ganske rolig ut, men i dag beveger du deg i alle fall utenfor hjemmets fire vegger. Uansett om det er et raskt besøk i matbutikken eller en kaffe i byen med en venn, viser du tegn til å begynne å våkne til liv igjen. Kvelden handler om noe du har glemt å gjøre.

Løven 23/7-22/8 

På tirsdagen er det først og fremst venner som gjelder. Etter noen dager bare med familie og slekt kan det være deilig å treffe mennesker som ikke er i slekt med deg. Det blir en noe mer aktiv dag enn i går, men det er fortsatt veldig rolig. Kvelden handler om å være spontan.

Jomfruen 23/8-22/9 

Også tirsdagen bruker du på morsomme utendørsaktiviteter, så lenge været tillater det. Du synes det er deilig både med frisk luft og med en forandring av omgivelser. Det blir en dag der du gjerne er sammen med både familie og venner. Et møte kan vekke sterke minner og mange følelser i deg.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdagen er du veldig usikker når det gjelder en større beslutning du er på vei til å ta. Det handler både om din vanlige nøling og at du faktisk vet at akkurat nå har du ikke all informasjonen du trenger for dette valget. Du kan bruke en venn som samtalepartner for å få klarhet i alle fakta.

Skorpionen 23/10-21/11 

Også tirsdagen handler mye om familien. Det blir en virkelig koselig dag som gjerne tilbringes utendørs, spesielt i dagens lyse timer. Du trenger lys og sol, så hvis solen skinner, bør du benytte sjansen. Kvelden handler om god mat og litt morsomme samtaler.

Skytten 22/11-21/12 

Også tirsdagen blir ganske stressende, men i dag er du litt bedre forberedt. Du har organisert dagen din bedre, og det gjør at denne dagen ikke føles like overveldende som i går. Dagen handler også om å møte en person som du sjelden tar deg tid til å treffe.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag vil du veldig gjerne bare være med de personene som betyr mest for deg. Det blir en koselig dag som byr på kjærlighet, varme og nærhet. Du nyter virkelig tilstedeværelsen av denne nye personen i livet ditt. Kvelden handler om å gjøre noe for ditt eget velvære.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen handler om å skape nye rutiner, det kan være ganske tøft, men samtidig vet du at det vil være best på sikt. Du får hjelp til å opprettholde disse rutinene med hjelp fra resten av familien, og det føles godt å få støtte for ambisjonene dine.

Fiskene 19/2-20/3 

Også tirsdagen handler om familien og nærheten til de nærmeste. Det blir en koselig dag der du gjerne spiller spill eller baker og lager mat sammen. På ettermiddagen kan du ha lyst til å handle litt; det er noen ting du gjerne vil supplere garderoben din med.

Powered by Labrador CMS