horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 25. juli

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4 

Du er egentlig ikke spesielt åndelig av deg, men den siste tiden har du følt et sterkt behov for å utforske ditt indre mer. Det er en reise for å bli bedre kjent med deg selv, og du er bare i begynnelsen av den. Dagen handler om å akseptere dine svakere sider, og ved å akseptere dem kan du utnytte dem som en positiv drivkraft.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdagen bytter du miljø, det kan være i løpet av dagen eller en reise du starter. Det blir en morsom dag der du ler mye og opplever noen morsomme situasjoner. Det viktigste for deg er at du ikke trenger å stresse uansett om du har fri eller jobber.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du ekstra sensitiv for provokasjon på grunn av en sterk påvirkning i ditt horoskop. Det gjør at du har lett for å havne i konflikt, og det blir ikke bedre av at det er noen i nærheten som gjør alt de kan for å irritere deg. Prøv å finne indre ro og opptre som den modne personen i denne situasjonen.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag kommer det inn energier fra Skorpionen i ditt tegn, og det gjør deg mer selvstendig. Du ser ingen problem med å gå din egen vei denne dagen, selv om det betyr å gå mot strømmen. Det viktigste for deg er å være sann mot deg selv, uavhengig av hva alle andre mener.

Løven 23/7-22/8 

På tirsdagen trekker du energi fra Skorpionen, og det gir deg styrke og vilje til å sette ned foten når du befinner deg i samme situasjon som i går. I dag har du ingen problemer med å si ifra, du tar til og med kommandoen. Du føler deg tilfreds med deg selv i dag.

Jomfruen 23/8-22/9 

Du ser ut til å ha private eller familierelaterte problemer akkurat nå, og i dag prøver du å være sterk på utsiden, selv om du ikke føler deg så sterk på innsiden. Du tenker at hvis du setter opp en hard fasade utad, kan det gi styrke til innsiden også. Kvelden handler om å ventilere følelsene dine.

Vekten 23/9-22/10 

Du befinner deg i et litt annerledes miljø med andre personer enn de du vanligvis omgås med. Dette blir en dag der læring står i fokus. Det kan være et kurs, en sport eller en ny hobby. Dagen blir givende på flere måter. Du gjør ting som du synes er inspirerende.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag kommer Månen i Skorpionens tegn, og det gir deg dobbel energi som hjelper deg både privat og på jobben. Denne dagen passer bra til å ta større beslutninger og til å gå din egen vei. Du er sterk, selvstendig og du tør mer enn vanlig.

Skytten 22/11-21/12 

Du går inn i et par kompliserte og følelsesladede dager. Akkurat nå er humøret ditt kort, men du føler også mye kjærlighet og varme for menneskene som står deg nær. Hvis du har en partner, er du ekstra oppmerksom på dem i dag. Deres behov styrer litt over dine planer for dagen.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdagen går månen inn i Skorpionens tegn, og det legger til rette for erotikk, spenning og sensualitet. Som singel blir du ubevisst mer mottakelig for flørting. Selv om du er i et forhold, blir du tiltrukket av visse typer mennesker, og det kan skape problemer i forholdet ditt.

Vannmannen 20/1-18/2 

På tirsdagen har du noen ting du vil rekke å gjøre hjemme. Du ser også ut til å dra på en kortere eller lengre reise. Kvelden blir koselig med en ny atmosfære, god mat og en generelt herlig følelse. Selv om kvelden blir litt sen, har du det så hyggelig at det ikke gjør så mye.

Fiskene 19/2-20/3 

I dag kommer det inn en mer egosentrisk innflytelse over ditt tegn, og du velger å sette dine egne behov først. Siden Fiskene vanligvis er flinke til å tilpasse seg, kan det være litt av et sjokk for dine kolleger eller din familie at du ikke er villig til å gi etter på noen punkt.

Powered by Labrador CMS