horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 24. oktober

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdag handler om samarbeid og arbeid i gruppe. Normalt sett liker du ikke gruppearbeid med mindre du selv er leder, men i dag tar du et skritt tilbake for å gi en mer tilbaketrukket kollega muligheten til å ta mer ansvar.

Tyren 20/4-20/5 

Tirsdag handler om å støtte en yngre person eller kollega som har det litt tøft for øyeblikket. Vedkommende har vansker med å tilpasse seg alle endringene, og du er der for å lytte og gi verdifulle råd og tips. Du vet hvordan du får mennesker til å føle seg sett.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag passer det bra med alle former for gruppearbeid. Du er uvanlig tilpasningsdyktig, og du lytter nøye til hva kollegene har å si. Vanligvis har du som Tvilling en tendens til å prate mye uten å lytte, men i dag er det motsatt. Det blir en dag hvor du lærer mye om andre.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag går du inn i en påvirkning som gjør deg lett å jobbe med. Du samarbeider godt og tilpasser deg enkelt, både med nye mennesker og nye oppgaver. Du synes gruppedynamikk er spennende, og du er en verdifull ressurs i enhver gruppe. Kvelden handler om en hobby.

Løven 23/7-22/8 

Selv på tirsdag preges du av en viss beslutningsangst, men i dag handler det mer om at du ikke ønsker å tråkke på andres tær. Du vet at det du vil ikke nødvendigvis er i tråd med kollegenes meninger, og nå må du bestemme om du skal følge hjertet ditt eller bøye deg for flertallet.

Jomfruen 23/8-22/9 

Det er en ganske ny kollega som interesserer deg mer enn du vil innrømme for deg selv. Det er noe veldig personlig med denne personen, og det utfordrer deg til å grave litt dypere under den polerte overflaten. Du vil vite hvem han eller hun virkelig er.

Vekten 23/9-22/10 

I dag ønsker du virkelig ikke å skille deg ut, men heller smelte inn i bakgrunnen. Dette handler ikke så mye om sjenanse som om at du ikke ønsker å irritere menneskene rundt deg. Du er villig til å gi opp dine egne interesser for å skape harmoni.

Skorpionen 23/10-21/11 

På tirsdag kan du være ganske manipulerende for å få gjennom din vilje. Det som overrasker deg mest er at ingen gjennomskuer måten du utnytter andres svakheter på. Likevel gjør du dette med vennlighet og varme, noe som gjør det lett for omgivelsene å tilgi deg.

Skytten 22/11-21/12 

I dag jobber du i en større gruppe med en ganske autoritær leder. Vedkommende aksepterer ikke motstand eller å bli utfordret. Heldigvis har du hjelp fra Fiskenes fenomenale evne til å tilpasse seg, ellers kunne du ha fått alvorlige problemer. Det ligger i din natur å stille spørsmål.

Steinbukken 22/12-19/1 

På tirsdagen er du veldig positiv, og du har ingenting imot å hanskes med de ulike oppgavene. På jobben er du fleksibel og åpen for å prøve nye ting. Du vil virkelig lære og utvikle deg, men for å gjøre det, trenger du en sjef som ser potensialet i deg, og det har du akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2 

Selv på tirsdag preges dagen av møter og behovet for å få folk til å bli enige. Du er kanskje ikke like dyktig i diplomati som en Vekt, men du har en talent for å trå inn og ordne opp i situasjonen før den eskalerer til kaos. Kvelden dreier seg om familien og en felles beslutning.

Fiskene 19/2-20/3 

På tirsdagen har du vanskelig for å ta beslutninger. Din tvil stammer fra vannelementet, og den er ekstra sterk hos deg i disse dagene. Selv om du får mye positivt fra påvirkningen av vannelementet, bidrar det også til usikkerhet når det gjelder beslutningstaking.

Powered by Labrador CMS