horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 24. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Tirsdagen går fort. Du har det gøy på jobb og du sprer varme og glede rundt deg. Dette er en dag egnet for å gjøre små ting, men likevel ikke glemme det store bildet. På kvelden venter du på en melding, en levering eller et svar av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

I dag vil en leder at du skal involvere deg i ting som faktisk ligger utenfor ditt ansvarsområde. Du har vanskelig for å si nei, men samtidig er det irriterende fordi du skjønner at noen slipper unna med å slappe av mens du må jobbe dobbelt så hardt som de gjør.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av tirsdagen får du ikke gjort så mye som du burde. Du putter alt for mye energi til å holde styr på hva alle andre gjør rundt deg. Du ønsker å skille seg ut fra mengden samtidig som du ønsker å forhindre at kollegene dine stjeler søkelyset fra deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å sparre med en sjef. Du har verdifulle ideer, men ikke kraften til å kunne implementere dem. Nå får du muligheten og relativt frie tøyler, noe som gjør deg glad og stolt. Dette er din sjanse til å bevise hva du er i stand til.

Løven 23/7-22/8

I dag er det stor risiko for at du starter en krangel med en kollega. Dere to har lenge hatt vanskelig for å være enige, men akkurat nå føles det som om det har gått over grensen. Kvelden handler om en hobby og om å koble fra jobben en stund.

Jomfruen 23/8-9/22

Stresset fra i går henger igjen og du føler at du ikke klarer å fokusere sånn som du vanligvis gjør i dag. Vanligvis jobber du veldig strukturert, men i dag er det mer kaos enn orden. Det positive med denne dagen er en kollega som hjelper deg med å le av elendigheten.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen følger noenlunde samme spor som mandagen, men i dag er du i hvert fall forberedt på å ta på deg denne nye rollen. Du viser at du kan ta avgjørelser selv om du i hemmelighet synes det er vanskelig. I dag støtter du også på en kollega som ser ut til å ha en del private problemer.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag kan du få ut frustrasjon over arbeidssituasjonen din med en venn. Denne personen kan ikke bidra så mye fordi de aldri har vært i din posisjon. Om kvelden får du ut mye sinne gjennom en hobby du har. Du må slippe ut litt frustrasjon.

Skytten 22/11-21/12

På jobb er det mye å gjøre. Det kan være at mange av kollegene dine er syke og da blir det tyngre arbeidsbelastning på dere som er friske. I løpet av ettermiddagen føler du at du trenger en mental pause, og du bestiller en aktivitet som kan få deg til å slappe av.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du fortsatt sliten, men du har begynt å komme deg litt igjen. Du er munter og sjarmerende og du klarer å få en del av kollegene dine til å falle pladask for deg og din varme personlighet. Du vet hvordan du vikler folk rundt fingrene og det gjør du i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt bedre forberedt på konflikter denne dagen og du takler de sterke meningene som omgir deg med en ferdighet som overrasker de fleste. Du bruker både dine diplomatiske talenter og din evne til å overtale. Kvelden handler om å trene.

Fiskene 19/2-20/3

I løpet av tirsdagen irriterer du deg over en leder som prøver å gi deg tilbakemelding. Du mener at denne personen fokuserer på det negative og du kan ikke se det konstruktive i det de sier. Det merkes at du er litt ekstra sensitiv akkurat nå, og derfor har du vanskelig for å skille mellom ting og person.

Powered by Labrador CMS