Dagens Horoskop: Tirsdag 24. Desember

Slik blir din julaften.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Julaften handler om familien og det er de små tingene som betyr mest for deg. I dag får du en "god jul"-melding fra en venn og du innser hvor latterlig glad du blir for at akkurat denne personen tenker på deg. Kvelden handler om god mat og masse kos.

Tyren 20/4-20/5

Starten på dagen blir slitsomt og du nyter å omgås med familien. Etter lunsj begynner den tradisjonelle julefeiringen med slekta og uansett om det innebærer å møtes hjemme hos deg eller om du reiser bort til noen, så blir det en koselig kveld. Dagen byr på masse latter og god mat.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne julaftenen byr på både familiedrama og forsoninger. Det blir en dag etter din smak, hvor du nyter å være med dine nærmeste, samtidig som du får kranglet litt. Du liker at det skjer ting og at ting ikke blir for stille og rolig.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen handler om å diskutere, spise og å ha det koselig. Uansett om du feirer dagen sammen med slekt eller bare dine nærmeste, så blir dette en dag som byr på det meste du kan ønske deg. Om du får mulighet, finnes det også en nær venn du gjerne vil treffe.

Løven 23/7-22/8

Du vet at du må være litt mer bestemt mot vennene dine, som prøver å få deg til å tilbringe tid med dem i dag. Selv om vennene dine står deg nær, handler akkurat denne dagen om familien og ikke bare om å ha det gøy. Du unner deg mye god mat og julekos i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne julaftenen vil du rekke alle tradisjonene dine, men det kan bli vanskelig, spesielt om du kommer fra en familie med mange forgreininger, hvor alle forventer å skulle få gleden av ditt selskap. Her er det planlegging som gjelder. En overraskelse blir din perfekte gave i dag.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes mange ulike måter å feire denne dagen på, og hadde det vært opp til deg ville du feiret den i stille og rolig. Du synes det er viktig å feire dagen med de som betyr mest for deg, men har ikke behov for en masse tanter, onkler og kusiner i tillegg. Dagen handler om ettertanke og julefred.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne julaftenen prøver du å strekke ut en hånd til mennesker som ikke har så mye i disse juletider. Uansett om det er å gi penger til veldedighet, kjøpe en kaffe til en på gaten eller være med venner som ikke har noen andre å feire med, så blir det en minneverdig jul.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om familien og om å bare ta det med ro og nyte dagen. Uansett om du er hjemme eller bortreist, så gjør du ikke så mye nytte for deg denne julaftenen. Du tillater deg selv å bli bortskjemt av andre.

Steinbukken 22/12-19/1

For deg er familie, slekt og tradisjoner veldig viktig, uansett om du skaper dine egne eller om du holder på det som har vært. Dagen i dag handler om å omgås med de menneskene som står deg nær og du nyter hvert sekund av det. En julehilsen fra en spesiell venn, gjør dagen din enda bedre.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt stresset over å ikke rekke alt du hadde planlagt å gjøre, men om du bare tar et dypt åndedrag og fokuserer på å nyte det som skjer i nuet, så kommer det til å bli en herlig julaften fylt med latter og god mat.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er det familien som gjelder. Det blir en herlig dag fylt med morsomme opplevelser uansett om du feirer hjemme eller borte. Den eneste skyen på himmelen er at du savner noen i dag, det kan være en partner, en slektning eller en veldig nær venn.

Powered by Labrador CMS