horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 23. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag får du bekreftelse fra sjefen din, og det gjør deg veldig glad. Selv om du vet at du har prestert bra, føles det enda bedre å få høre det fra noen andre, spesielt en person du respekterer. På kvelden ønsker du å feire med familien.

Tyren 20/4-20/5

Du virker å ha vondt i kroppen eller være litt skadet på en eller annen måte, og denne smerten gjør seg gjeldende i dag. Når du ikke føler deg bra fysisk, kan du bli gretten. Det du bør gjøre er å fokusere på oppgaver som ikke gjør vondt verre. Kvelden handler om å ta vare på deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

På tirsdag er det full fart, og det kan være vanskelig for kollegene dine å henge med i ditt tempo. Det er mange tanker og ideer i hjernen din akkurat nå, men du er ikke alltid så flink til å formulere tankene dine i ord. Du trenger å ta deg tid til å tenke på hvordan du skal presentere ideene dine.

Krepsen 21/6-22/7

Selv om du fortsatt føler deg litt usikker i dag, tar du likevel tak i ting som du ikke er så kjent med, men som må bli gjort. Du trer ut av komfortsonen din, og det er et stort steg for deg. Kvelden handler om fysiske aktiviteter.

Løven 23/7-22/8

Du er fortsatt litt ettertenksom i dag. Selv om du kom fram til noen ting i går, er det fortsatt mye å tenke på. En ung slektning trenger hjelp og veiledning. Vedkommende ser på deg som en form for mentor.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag kan du bli tvunget til å dra hjem tidlig på grunn av et familieproblem som krever umiddelbar oppmerksomhet. Dette er uvanlig oppførsel for Jomfruen, da du vanligvis setter arbeidet ditt først. Kvelden byr på nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Tirsdagen blir en interessant dag som kan føre til at ting blusser opp, men i form av ganske kortvarige konflikter. Mye av dette skyldes humøret ditt og de tidvis skarpe kommentarene dine. På kvelden begynner denne påvirkningen å avta, og du blir mye morsommere å ha med å gjøre.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ligger etter etter denne tirsdagen, og det stresser deg opp. Vanligvis har Skorpionen flere gir og kan øke tempoet hvis det er nødvendig. Akkurat nå har du ikke den evnen, og det gjør deg irritert. Kvelden passer bra til trening.

Skytten 22/11-21/12

I dag trøster du og tar vare på en venn som har det dårlig, du har gjort det til din oppgave å passe på vedkommende. Dette er en venn som ikke er like sterk eller har samme selvtillit som deg, og det ønsker du å endre på. Kvelden blir koselig, men litt for sen.

Steinbukken 22/12-19/1

Tirsdagen kan starte litt stressende, men du får uventet hjelp, og da går det bedre. Denne dagen blir morsom og energisk fra morgen til kveld. Selv om du er stresset, sørger du for å ta pauser og gi deg selv tid til å være sammen med kollegene dine. Kvelden handler om å utfordre deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Også tirsdagen begynner ganske monotont og forutsigbart. Det som er hyggelig denne dagen er at du har en morsom kollega som løfter stemningen på jobben med sin humor og sine påfunn. Kvelden handler om en venn og vedkommendes bekymringer.

Fiskene 19/2-20/3

Tirsdagen handler om å skape orden og struktur for å få hverdagen til å fungere. Dette er ikke din sterkeste side. Fiskene tror på litt mer "ta dagen som den kommer"-mentalitet, og derfor blir det vanskelig for deg å etablere denne typen regler, selv om du vet at de er nødvendige.

Powered by Labrador CMS