horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 23. januar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Selv i dag må du undertrykke din lyst til aktiv hjelp. Væren er en handlekraftig person som ikke liker å være en passiv støtte, men det er akkurat det ditt familiemedlem eller din venn trenger på dette stadiet. Om kvelden må du gjøre noe bare for deg selv.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er fokus og detaljer viktig. Det kan gjøre deg litt irritert hvis det blir for mye planlegging og for lite handling. Du er ikke like strukturert som ditt søstertegn Jomfruen, og derfor har du vanskeligere for å sitte stille på lange planleggingsmøter. Du blir rastløs.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag gjelder det å være oppmerksom på detaljer. Det skjer mye på jobben akkurat nå, så du må henge med i svingene. Mye av denne tirsdagen fokuserer på å identifisere problemområder og prøve å løse dem. Det blir en utfordrende dag på mange måter.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv på tirsdag går følelsene dine opp og ned som en berg-og-dalbane. Du tolker mye i andres oppførsel og hva de sier, men det er ikke sikkert de underliggende meningene du oppfatter faktisk eksisterer. Noen ganger mener folk akkurat det de sier, verken mer eller mindre.

Løven 23/7-22/8 

På tirsdag er du fortsatt ganske uinspirert. Du er verken sint eller sur, bare umotivert. Det du trenger er å bryte mønsteret og komme deg ut i dagens lyse timer, spesielt hvis solen skinner. Løven kan bli deprimert hvis du får for lite sol.

Jomfruen 23/8-22/9 

En sjef vil diskutere din fremtid, og du blir overrasket over hvor positivt han ser på innsatsen din. Det du oppfatter som en middelmådig innsats, løfter han til skyene. Du begynner å innse at du faktisk er veldig god på det du gjør, og at noen ønsker å investere i din fremtid.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdag føler du deg verken bedre eller verre enn på mandag, så det samme gjelder i dag. Hvile så mye som mulig og avbestill alt som ikke er nødvendig. Kvelden byr på saftig sladder, og det kan gi deg litt oppmuntring å høre hva som skjer utenfor din egen boble.

Skorpionen 23/10-21/11 

For at tirsdagen skal bli en god dag, bør du planlegge hva du skal gjøre denne dagen og hva du kan prioritere bort for øyeblikket. Hvis du prøver å rekke alt, vil du sannsynligvis bare bli stresset. Organisasjon er ikke din sterkeste side, spesielt ikke nå når det er så mye vann i ditt tegn.

Skytten 22/11-21/12 

På tirsdagen er du litt mer effektiv, og det er deilig, men du har litt dårlig samvittighet for hvor sakte det gikk i går. Ikke tenk på det. En ny dag med nye muligheter, så stryk strek over i går. Kvelden blir morsom og inspirerende på flere måter.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag innfører du nye gode og sunne vaner. Det kan være å helt avstå fra alkohol, spise sunnere og trene mer. Disse målene er dine personlige forpliktelser, og du har også lagt opp en strategi for arbeidet ditt. Du har en sterk vilje til å komme videre, og da kreves det en plan.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også tirsdagen kretser rundt den reisen du vurderer å gjøre. Det blir en ganske krevende dag, men også veldig informativ. Å tilpasse seg andre er ikke din greie, men det er nyttig for deg å prøve. Kvelden handler om trening og å gjøre ting med et familiemedlem.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen handler om å tilpasse deg til nye forhold, og takket være vannet i horoskopet ditt går det smidig. Du følger strømmen, og du tar ikke hastige beslutninger; det er heller slik at du helt unngår å ta beslutninger. Kvelden blir morsom, sosial og aktiv.

Powered by Labrador CMS