horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 21. november

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Tirsdagen dreier seg mer om gruppen enn individet, og det passer deg bra. Du liker å jobbe med andre, og du snakker gjerne mye og høyt. I dag møter du en person som kan få deg helt forvirret. Vedkommende gjør et sterkt inntrykk på deg med sin selvfølgelige sjarm.

Tyren 20/4-20/5 

I dag får du litt mer kjøtt på beinet. Du vet hvordan du kan smigre en sjef på en måte som får vedkommende til å avsløre det du vil vite, uten at de engang legger merke til det. Du kan være svært listig på den måten når det kommer til informasjon du trenger. Kvelden blir morsom og litt annerledes.

Tvillingene 21/5-20/6 

Tirsdagen handler om å tilpasse seg andre mennesker og nye oppgaver. Det kan være litt utfordrende for deg fordi du vanligvis ikke liker når mange har meninger om det du gjør. I dag svelger du den bitre pillen og lytter til den kritikken du får.

Krepsen 21/6-22/7 

Selv på tirsdag kan du oppfattes som konfliktsky og unngående. Det er delvis sant. Du beholder tankene for deg selv, men inni deg svarer du tilbake og blir skikkelig sint. På overflaten vises ingenting. Kvelden byr på underholdning av noe slag.

Løven 23/7-22/8 

Også tirsdagen handler om å tilpasse seg og å kunne ta imot kritikk, noe som ikke vanligvis er din sterke side. Du har en tendens til å bli irritert når noen kommenterer arbeidet ditt, med mindre det er ros. Takket være Fiskens påvirkning klarer du ikke bare å ta imot kritikken, du bruker den også.

Jomfruen 23/8-22/9 

Selv i dag har du vanskelig for å ta ledelsen. Det er motvillig når noen ber deg om å bestemme. Du er kanskje ikke direkte vinglete, det handler mer om at du bryr deg for lite til å engasjere deg så mye. Dette er en forbigående innflytelse. Kvelden blir morsom og aktiv.

Vekten 23/9-22/10 

Også i dag kan du ha litt sommerfugler i magen, og du vet ikke om det er et godt tegn eller ikke. Det du vet, er at noe er på gang. Selv om du ikke alltid er det mest intuitive tegnet, er det vanskelig å unngå når det er en så åpenbar innvirkning. Du vil få svarene dine, men det kan ta litt tid.

Skorpionen 23/10-21/11 

Fordi Månen og vannet er sterkt koblet i dag, kan du oppleve at følelsene dine blir sterkere. Du kan reagere kraftig på minste motgang, men også bli fylt av glede eller lykke når du får ros. Du svinger veldig mye både i humør og effektivitet denne dagen.

Skytten 22/11-21/12 

Også tirsdagen handler om å utvikle seg og lære nye ting. Det blir en god dag hvor du samarbeider godt. Fiskens innflytelse over tegnet ditt gjør at du lett tilpasser deg andre mennesker og tar imot deres meninger på en god måte. Kvelden handler om å være aktiv.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag jobber du hardt med dine sosiale ferdigheter. Du kan være veldig sjarmerende, nesten flørtende når du har det så bra som du har det i dag. Det blir en morsom dag som går fort, og en givende kveld hvor du føler deg på topp både mentalt og fysisk. Bare pass på å ikke forsømme mat og søvn.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen handler i stor grad om å planlegge fremover. Det blir en givende dag hvor du får mye gjort uten egentlig å bevege deg fra skrivebordet. Selv om organisering vanligvis ikke er Vannmannens sterkeste side, viser du et uvanlig strukturert tankesett i dag.

Fiskene 19/2-20/3 

Også tirsdagen påvirkes av dobbel Fisk og din fantastiske evne til å tilpasse deg uansett hva du gjør eller hvem du jobber med. Hvis du blir irritert, skjuler du følelsene dine bak en profesjonell vennlighet. Kvelden handler om en hobby som gjør deg glad.

Powered by Labrador CMS