horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 21. mai

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også tirsdagen handler om å være tydelig i din måte å uttrykke deg på. I dag er det rom for misforståelser, så det er ekstra viktig at du dobbeltsjekker at personen du snakker med faktisk hører det du prøver å si, og ikke legger til en egen tolkning av ordene dine.

Tyren 20/4-20/5 

På tirsdagen er det mye fokus på familien. Kanskje har du fri denne dagen eller slutter litt tidligere. Du nyter gjerne utendørs om været er bra. For Tyren er det ekstra livgivende å komme ut i skog og mark, spesielt om våren. Det er nå du samler energi som skal vare hele året.

Tvillingene 21/5-20/6 

Den siste tiden har hverdagen din ikke vært særlig hverdagslig, men nå begynner det å roe seg ned og puslebitene faller på plass. Tirsdagen handler om å gjenoppta gunstige rutiner og å slutte å unnskylde deg selv for å unngå det du vet er bra for deg, men som du synes er kjedelig.

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdagen får du muligheten til å knytte en ny og verdifull kontakt på jobben. Det dreier seg om en person med spesialkompetanse som du kan trenge å ansette eller jobbe med fremover. Solens påvirkning hjelper deg å bryte isen og etablere god kommunikasjon med denne personen.

Løven 23/7-22/8 

I dag er det på tide å sette strek over det som har vært og gå videre. Det er ikke alltid enkelt å akseptere at mennesker du elsker ikke mener det samme som deg, men noen ganger må man kunne være forskjellige og likevel være venner. Det blir en morsom avslutning på dagen.

Jomfruen 23/8-22/9 

Tirsdagen handler om sprudlende energi og mange ideer som du vil dele. Akkurat som i går vil du ikke jobbe alene, men søker deg aktivt til større grupper hvor du kan utfolde ditt sosiale behov. Kvelden passer godt til en hobby eller en sosial aktivitet.

Vekten 23/9-22/10 

Også på tirsdagen lar du hjertet ta avgjørelsene dine. Vanligvis har du en pålitelig magefølelse som du følger, men akkurat nå er denne sjette sansen satt litt ut av spill. Du bør være mer fornuftig når du tenker på økonomi og penger. Kvelden blir morsom og leken.

Skorpionen 23/10-21/11 

Det er en kollega som du betrakter mer som en venn enn som en arbeidskamerat. Vedkommende er på vei til å gjøre en større forandring i livet sitt, og det vil delvis påvirke deg siden dere ikke vil se hverandre like mye. I dag får du denne beskjeden, og det vil ta tid å fordøye.

Skytten 22/11-21/12 

Tirsdagen kan by på en utdanning i form av et kurs av noe slag, men det kan også handle om internopplæring på arbeidsplassen din. Du får nye verktøy å bruke og muligheten til å prøve ut en litt annerledes måte å legge opp arbeidet ditt på.

Steinbukken 22/12-19/1 

Du starter tirsdagen med en stressende prøvelse av noe slag, men når den er over, kan du slappe av med vissheten om at du har gjort en god jobb. Det blir en herlig dag der du kombinerer arbeidet med kos hjemme, spesielt hvis du jobber hjemmefra.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også tirsdagen byr på nye miljøer og nye mennesker, men i motsetning til mandagen er du mer uthvilt og betydelig mer motivert i dag. Det blir en bra tirsdag der du lykkes med å få mange forskjellige viljer til å dra i samme retning. Kvelden handler om å knytte kontakter.

Fiskene 19/2-20/3 

Hvis du våger litt mer denne tirsdagen, har du gode sjanser til å vinne en del fordeler. Det du trenger er å ta noen risikoer, selv om det føles utrygt. I dag har du marginene på din side, hovedsakelig i forretninger, ikke i spill eller veddemål.

Powered by Labrador CMS