horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 21. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det full fart som gjelder. Her er det bra om du både er uthvilt og har spist en skikkelig frokost da det kan trekke ut før lunsj. De fleste Værer reagerer negativt når de blir sultne. Kvelden handler om en familiekonflikt.

Tyren 20/4-20/5

Du planlegger en tur, det kan være en helgetur eller en lengre utflukt. Uansett er det på tide å begynne å spare litt nå. Du kan åpne en sparekonto eller sette opp et litt strengere budsjett å følge. Kvelden blir hyggelig og du føler deg uvanlig sosial.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er litt irritert over hvor treige folk rundt deg er. I din verden er dette et tegn på latskap. Du prøver alt fra trusler til gulrøtter for å presse gjennom viljen din. Til slutt klarer du å finne en måte å nå dine kollegaer på. Det handler ikke om hva du sier, men hvordan du sier det.

Krepsen 21/6-22/7

Tirsdagen fortsetter i samme stil som mandagen. Du har mye energi i ditt horoskop og så lenge du ikke forsømmer søvnen, er du i godt humør. Akkurat nå avhenger utholdenheten din av hvor mye du sover om natten og hva du spiser. Kvelden blir koselig og sosial.

Løven 23/7-22/8

I løpet av tirsdagen undersøker du problemet du oppdaget på mandag. Selv om du får bedre innsikt i hvordan du løser dette problemet, må du fortsatt være ganske kreativ fordi det er mer enn én vei å gå. Du må rett og slett bare ta en liten sjanse.

Jomfruen 23/8-9/22

Tirsdagen blir en intens dag både med tanke på jobb og privatliv. Du har mye igjen å gjøre på den lange to do-listen din. Husk at i denne typen situasjoner har du en tendens til å bli litt av en tidsoptimist og dette kan gjøre at du feilvurderer din egen kapasitet.

Vekten 23/9-22/10

Du føler deg litt fortapt denne dagen. Selv om du vet hvor du skal være og hva du må gjøre, har du ikke full oversikt over hva som forventes av deg. Som en Vekt vil du gjerne passe inn, noe som kan bli litt vanskelig i dag. På dagtid møter du en vennlig og hjelpsom person.

Skorpionen 23/10-21/11

Prøv å sette grenser for hvordan du og din kollega skal forholde dere til deres situasjon. Som vanlig går det ikke som planlagt fordi denne personen setter seg ned på bakbeina og synes du sjefer for mye. Det blir en lang og slitsom dag, men en hyggelig kveld.

Skytten 22/11-21/12

Tirsdagen blir en intens dag, men du klarer likevel å holde balansen mellom å gjøre det du må og ta hensyn til dine kollegaers ønsker. Du kan være veldig fleksibel når du trenger det og i dag er en av de dagene hvor du er ekstra intuitiv og forståelsesfull.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du både sosial og tilbaketrukket på samme tid. Det er visse tider der du synes det er gøy å snakke og sosialisere med kollegaer, men stort sett er du fokusert på ditt denne tirsdagen. Kvelden handler om å ta igjen, ikke bare én, men to planlagte aktiviteter.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen blir intens både på jobb og privat. Du har mye arbeid å gjøre, samtidig som en venn eller slektning trenger hjelp og støtte fra deg. Det viktigste akkurat nå er at du ikke forsømmer søvn og mat, dette er grunnpilarene som må må plass for at du skal klare det.

Fiskene 19/2-20/3

I dag blir du såret når du prøver å stå opp for noe du tror på. Vanligvis tar du et skritt tilbake når du møter motstand av denne typen, men i dag viker du ikke en tomme. Sjefene og kollegene dine vil bli overrasket over hvor aggressiv du kan være når du først kjemper for noe.

Powered by Labrador CMS