horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 20. mars

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På jobbfronten byr ikke tirsdagen særlig mange overraskelser. Du synes det er deilig at det er rolig, samtidig som det er noen personer du savner å jobbe med. Ta dette som en mulighet til å begynne å planlegge sen vår og sommer. Det er alltid bra å ligge et skritt foran.

Tyren 20/4-20/5 

I dag prøver du å holde deg til det du har planlagt å gjøre, men akkurat nå er du veldig nysgjerrig, så det kan bli noen avstikkere fra planen. Det gjør ikke så mye, du har det bra med å være litt impulsiv og kunne ta dagen som den kommer. Om kvelden er fokuset på familien.

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag skyver du bort bekymringer og irritasjon over andre, og fokuserer på deg selv og å lære nye ting. Du oppdager at dagen blir hyggeligere når du ikke legger for mye energi på hva andre gjør. I løpet av dagen møter du en kollega som sjarmerer deg totalt med sin herlige humor.

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdag øker tempoet på jobben, og du må stresse for å henge med. Denne dagen er det viktig at du har oversikt over helheten så vel som detaljene, ellers vil du få problemer. Krepsen liker ikke å være den som står ansvarlig, selv om du synes det er gøy å lede.

Løven 23/7-22/8 

I dag vandrer månen inn i Løvens tegn, og det gir deg en ekstra energiboost. Plutselig kommer energien tilbake, og spesielt viljen til å gjøre ting. I dag er det en god dag å planlegge nye aktiviteter som en fysisk sport. Hvorfor ikke prøve padling? Kvelden handler om økonomi.

Jomfruen 23/8-22/9 

På tirsdag endres påvirkningen og energiene i horoskopet ditt, og du blir mer fokusert på arbeidet ditt. I dag prøver du å være effektiv for å kompensere for alt du ikke fikk gjort i går. En kollega kan komme med et litt merkelig spørsmål. Du blir nysgjerrig på hva hen egentlig mener.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdag snakker du mye med en kollega som du føler du har god kjemi med, men som av en eller annen grunn ikke har blitt like godt kjent med som du skulle ønske. I dag er du veldig sosial og utadvendt, noe som gjør deg lett å prate med. Kvelden handler om familien.

Skorpionen 23/10-21/11 

Selv på tirsdag føler du deg begrenset og låst. Jobben har blitt ganske rigid, og du har ikke samme frihet til å skape som du en gang hadde. Her er det viktig å ha god kommunikasjon med sjefen din. Hvis du bare irriterer deg i stillhet, vil ingenting forandre seg.

Skytten 22/11-21/12 

På tirsdag kommer det inn energi fra ild, og det gjør deg mer villig til å uttrykke deg klart. I dag kan du oppfattes som litt for ærlig. Det er visse subjektive meninger som du kunne ha holdt for deg selv, men du velger å uttrykke dem i stedet. En konflikt hjemme eskalerer i løpet av kvelden.

Steinbukken 22/12-19/1 

Selv på tirsdag er du fokusert på å være her og nå. Uansett hvilke aktiviteter du bruker dagen på, handler det mye om å gjøre én ting om gangen og fullføre den før du begynner på neste prosjekt. Akkurat nå har du det veldig bra, og det vises både i arbeidet ditt og i måten du møter nye mennesker på.

Vannmannen 20/1-18/2 

Tirsdagen blir en koselig dag der du først og fremst tillater deg selv å være ganske fri i planleggingen av dagen din. Selv om det er ting du må få gjort og ting du bør gjøre, sørger du for å legge til rette for improvisasjon og spontanitet. I dag har du også en veldig intens og livlig diskusjon med en slektning.

Fiskene 19/2-20/3 

Tirsdagen er en dag som byr på høyt tempo og en fullpakket timeplan. Du har høye ambisjoner, men da må du også kunne planlegge tiden din. Fisken kan være litt slurvete med å forberede arbeidet hen skal utføre; du foretrekker å kaste deg ut i det nye og ta problemene etter hvert som de kommer.

Powered by Labrador CMS