horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 20. juni

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag løper du rundt som en yr høne, og det blir ikke mye gjort. Du har vanskelig for å fokusere på ting akkurat nå, kanskje mest fordi du tenker på noe annet enn selve jobben. Det er noe eller noen i ditt privatliv som opptar mye av din våkne tid. Kvelden bringer nyheter.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du stresset på jobben fordi det er mye som må gjøres, og du jobber med uerfarne personer. Du synes det er vanskelig å opprettholde høyt tempo samtidig som du underviser. Ettermiddagen handler om et kjært gjensyn, god mat og litt generell sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

I dag handler det om hardt arbeid. Det positive med denne dagen er at hendene kan gjøre jobben uten at det krever mye tankearbeid. I dag går du litt på autopilot, og det gir deg tid til å gruble over et privat problem du har.

Krepsen 21/6-22/7

Du har lagt merke til at noe er galt med en kollega, vedkommende oppfører seg ikke som vanlig, og lunta er veldig kort. I dag tror du at du har identifisert hva som er galt, og nå ønsker du å ta tak i problemet før det eskalerer ytterligere. Kvelden handler om løfter.

Løven 23/7-22/8

Det ser ut til at et familiemedlem ønsker å gå i en bestemt retning, og det kan påvirke andre familiemedlemmer. Det kan dreie seg om en flytting, en jobb med mye reising eller å gå fra jobb til å begynne å studere. Dette blir noe som diskuteres i dag. Kvelden handler også om kompromisser.

Jomfruen 23/8-22/9

På tirsdagen er det fortsatt vann i tegnet ditt, og det kan gjøre deg litt ekstra sensitiv for kritikk, spesielt fra sjefen din. Det som er ment som tilbakemelding for at du skal kunne utvikle deg, oppfatter du som en personlig fornærmelse. Du har litt vanskelig for å skille mellom sak og person akkurat nå.

Vekten 23/9-22/10

På tirsdagen har du mye du vil rekke samtidig som du er litt treg i hodet. Du får ikke gjort så mye som du ønsker, men samtidig må du være litt snill mot deg selv. Av og til orker man rett og slett ikke å kjøre på i fullt tempo.

Skorpionen 23/10-21/11

På tirsdagen kan ting bli litt anstrengt når du plutselig får høre om en beslutning en familiemedlem eller slektning har tatt. Dette er noe vedkommende har bestemt på egen hånd, men det kan berøre flere enn bare ham/henne. Det blir livlige diskusjoner denne dagen.

Skytten 22/11-21/12

Uansett om du er syk eller frisk, blir tirsdagen en virkelig energimessig nedtur. Du orker nesten ingenting denne dagen, og vil bare ligge hjemme i sengen og slappe av. Ikke still for høye krav, ta vare på deg selv og vær snill mot deg selv i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Det er en nærstående som virker å ha vært borte eller fraværende i en periode, og i dag er første gang du kan ta vare på vedkommende på lenge. Det blir en koselig kveld der fokuset ligger på god mat og å være sammen. I dag får du en positiv bekreftelse som gjør deg glad.

Vannmannen 20/1-18/2

Tirsdagen begynner ganske tidlig og slutter veldig sent. Det blir en merkelig dag der du verken får hvile eller spise som du pleier. Du føler deg frustrert over situasjonen, men du kan ikke påvirke den, så du må bare gjennomgå den. Om kvelden kompenserer du med ekstra god mat og familiekos. Du er trøtt, men vil likevel være sammen med dine nære og kjære.

Fiskene 19/2-20/3

Siden du jobber med ting du ikke er så flink i, må du være fokusert slik at du ikke gjør nybegynnerfeil. Fiskene har vanskelig for å opprettholde konsentrasjonen over lang tid. Etter en stund begynner tankene dine å vandre, og da er du helt borte. Kvelden blir underholdende.

Powered by Labrador CMS