horoskop

Dagens horoskop: Tirsdag 20. februar

Slik blir din tirsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

Også tirsdagen handler om å gjøre ting sammen med andre. Du samarbeider bra i dag fordi det er en uvanlig fleksibilitet i horoskopet ditt. Vanligvis misliker du å bli fortalt hva du skal gjøre, men i dag har du ingen større problemer med å følge direktiver.

Tyren 20/4-20/5 

Du er en person som vet at hvis gruppen går i samme retning, blir resultatet vanligvis bra. I dag lærer du mange nye ting, og du vil gjerne dele kunnskapen din med dem du jobber med. Du er flink til å lære bort ting, noe kollegaene dine setter pris på.

Tvillingene 21/5-20/6 

Selv om følsomheten vedvarer, reagerer du ikke fullt så sterkt i dag. I stedet handler tirsdagen om å uttrykke seg kunstnerisk og la kreativiteten flyte. Det kan være innen skriving, håndverk, dans, sang eller et annet område du brenner for. Kvelden kan by på en overraskelse.

Krepsen 21/6-22/7 

På tirsdag har du samme herlige påvirkning som på mandagen, og du er veldig hyggelig og utadvendt. Du har ingen problemer med å starte en samtale med en total fremmed, faktisk synes du det er hyggelig å småprate i køen eller på treningssenteret.

Løven 23/7-22/8 

På tirsdagen har du like lett for å irritere deg over mennesker og situasjoner som du hadde på mandagen. Prøv å distrahere deg selv med mye arbeid når du begynner å bli sur. Jobb alene hvis mulig, da slipper omgivelsene å håndtere humøret ditt. Ettermiddagen blir mye bedre.

Jomfruen 23/8-22/9 

I dag er det mange detaljer og tall å holde styr på. Som Jomfruen pleier du virkelig å skinne i denne typen oppgaver, men i dag har du vanskelig for å fokusere fordi tankene dine vandrer frem og tilbake. Du har et personlig problem som du ikke kan la være å gruble over.

Vekten 23/9-22/10 

På tirsdagen kan du ha vanskelig for å bestemme deg for alt, enten det er hva du skal spise, hva du skal ha på deg eller til og med om du skal trene. Ved hvert valg vakler du frem og tilbake, så gi deg selv mer tid enn vanlig om morgenen og ved lunsjtid.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag hjelper du en ny person å finne seg til rette. Du tar gjerne på deg rollen som mentor uten engang å tenke på det. For deg er det viktig at mennesker føler seg velkomne, enten det er på en arbeidsplass eller innen en hobby du har. Kvelden blir interessant.

Skytten 22/11-21/12 

I dag kan kroppen eller hodet føles tungt, selv om du ikke er direkte syk, er du heller ikke på topp. Det gjelder å lytte til kroppen din. Hvis du ikke har energi eller kapasitet, bør du være snill mot deg selv i stedet for å presse deg selv ytterligere. Kvelden handler om å legge seg tidlig og spise bra.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag blir du tvunget til å samarbeide med en person som du ikke føler at du kommer overens med. Dere to tenker helt forskjellig og har ikke samme ambisjonsnivå, noe som gjør det enda vanskeligere å dra i samme retning. Det gjelder å være fleksibel, noe som ikke alltid er din sterke side.

Vannmannen 20/1-18/2 

Også tirsdagen handler om å håndtere problemer og å ta diskusjoner. Du synes det er morsomt når mennesker blir engasjerte og er villige til å kjempe for sin overbevisning, spesielt når det gjelder jobben. Du er dyktig på diplomati, så du har verktøyene til å løse eventuelle motsetninger.

Fiskene 19/2-20/3 

Du legger mye energi i å prøve å overbevise et familiemedlem om at du har rett og at hen tar feil. Du bruker både gode argumenter og emosjonelt press for å vinne denne diskusjonen. For deg er det veldig viktig å få rett. Kvelden blir overraskende aktiv.

Powered by Labrador CMS